SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Israrlı Takibimiz Devam Edecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanlığı'na getirilen Hasan Hüseyin Erkoç (kravatlı olan), düzenlediği ilk basın toplantısında "Milletvekillerimizle müşterek hareket edip, sorunların asgariye indirilmesi için çaba göstereceğiz "dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı'nın Malatya milletvekili seçilmesiyle, yönetim kurulu tarafından yönetim kurulu başkanlığına getirilen Hasan Hüseyin Erkoç, başkan vekilliğine getirilen Basri Yaşar, Meclis Başkanı Sami Payza, Genel Sekreter Sait Kabadayı ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

Mücahit Fındıklı başkanlığı döneminde başlatılan ve devam eden çalışmaların tamamlanması için çaba göstereceğini ifade eden Erkoç, basın toplantısında şunları söyledi:

“ 1923'ten bu yana üstlendiği üslendiği misyonunu en iyi şekle bugünlere taşıyan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası var oluş sebebinin gerekliliğini bundan böyle de sürdürmeye devam edecektir.

Malumunuz olduğu üzere zaman zaman Malatya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı yapmış çok değerli bazı başkanlarımızı meclise göndermeyi başarmış olan odamız son olarak yaklaşık 12 yıldan beri başkanlık görevini yürüten Sayın Mücahit Fındıklı'yı da özellikle iş adamı ve sanayicilerimizin sorunlarına çözüm noktasında etkin olmak adına Türkiye Büyük Millet Meclisine göndermiştir. Sayın Fındıklı'dan boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine arkadaşlarımızın ittifakla desteği sonucu gelmiş
bulunmaktayım.

Günümüz Türkiye'sinde şahsi hesapları bir kenara bırakıp, tamamen toplumsal gerçeklerle hareket etme bilinci taşıyan odamızın değerli Yönetim Kurulu Üyesi
arkadaşlarımızın bu teveccühüne bir kez daha huzurunuzda teşekkür ediyorum.

Malatya'nın içinde bulunduğu sorunlar her geçen gün kabuğunu yırtan bir kent olması hasebiyle olağan sorunlar olmasına karşın, çözüm noktasında her zaman pratik akışlara önem veren odamız bu sorunların da bire bir takipçisi olma misyonunu sürdürmeye bundan sonrada devam edecektir.

Odamız Yönetim Kurulu her hafta Çarşamba günleri, meclisimiz de her ayın son Cuma akşamı kesintisiz şekilde toplanarak Malatya'nın sorunlarına çözümler bulmaya, çözümler konusunda da üyeleri ve ilimiz basınına bilgiler vermektedir. Ayrıca ildeki tüm toplantılara katılıp katkı sağlayıp önerilerde bulunarak üzerine düşeni yapmaktadır. Ticaret Ve Sanayi Odası yarım kalan çalışmalarını aynen devam ettirecektir. Önceliklerimiz yine yerini muhafaza edecektir.

Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili ivedi çözülmesi gerekenler üzerindeki ısrarlı takibimiz devam edecektir. Yine ihale aşamasındaki Hizmet binamızın tamamlanması için gerekli çalışmalara kalındığı yerden devam edilecektir.

Tüm bu çalışmalar yapılırken, sanayicilerimizle sürekli istişareler yapılacak ve sorunlar gerekli mercilere anında iletilecektir. Bu sorunların takibinde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da en üst desteği gösteren meclisimize huzurlarınız da ben bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız