SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşsizlik İntiharı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, işsizlik nedeniyle bunalıma giren bir şahıs silahla intihar etti.

Olay, Zaviye Mahallesi'nde bulunan Yıldız Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 6 yaşında bir çocuk babası olan Hakan İ. (30), eşi ve çocuğunun evde olmadığı esnada silahla intihar etti. Hakan İ.'nin 32 yaşındaki eşi Z.S.İ. "Hiçbir şeye ihtiyacım yok ki benim. Hakan, sen bize nasıl kıydın? Biz sana ne yaptık? 6 yaşındaki çocuğuna nasıl kıydın? Nasıl kıydın da gittin" diyerek feryat etti. İşleyen'in olay yerine gelen annesi ise sinir krizleri geçirdi.

Şahsın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay, polis raporunda şöyle yeraldı:

"27.06.2010 günü saat: 18.00 sıralarında meydana gelen olay neticesi ifadesi alınan müşteki; maktülün eşi olduğunu, işsizlik nedeniyle bunalım içerisinde bulunduğunu, öğlen saatlerinde ikametinden ayrıldığını, saat: 18.00 sıralarında ikametine döndüğünde kapının kilitli olduğunu, itfaiye ve polise bilgi verdiğini, yapılan çalışmalar neticesi ikametine girildiğinde eşinin silah kullanmak suretiyle intihar etmiş olduğunu gördüğünü, olay ile ilgili olarak şikayetinin bulunmadığını beyan etmiş, maktül otopsisi için Adli Tıp Kurumu Başkanlığına kaldırılmış olup, hazırlanan tahkikat evrakı adli mercilere ikmalen gönderilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız