SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstanbul Bize Uğurlu Geliyor"

0
Güncellendi - 2018-04-19 02:10:51
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, İstanbul’un kendilerine uğurlu geldiğini ifade ederek, her zamanki oyunlarını oynadıkları takdirde, Beşiktaş deplasmanından puan çıkartacaklarını söyledi.

Yıldırım, ligde şuanda iyi bir konumda olduklarını belirterek, “Biz yerimizi koruruz diye düşünüyorum. Bu sıralarda veya bir tık bir sütte olabiliriz. Bu sıralarda kalabiliriz diye düşünüyorum. Alttaki rakiplerimize baktığımızda bizi geçeceklerini düşünmüyorum. Yani konumda rahatladık diye düşünüyorum, yani onların fikstürüne bakarsak. Ama biz her zaman galibiyet için çıkacağız. Biz büyük bir camiayız, taraftarımızda maç kazanmamızı ister. Biz her maça, Beşiktaş’ta olsa, her hangi büyük takıma, Anadolu takımına, maçlara çıkıp kazanmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Beşiktaş deplasmanından puan çıkartacaklarına inandıklarını dile getiren Yıldırım, şunları söyledi:

“Büyük takımlara karşı çoğu maçımızı içerde oynadık. O bizim için avantaj, çünkü bizim taraftarımız var, coşkulu bir Malatyaspor taraftarımız var. Onlar bizi destekleyince bizde yani ekstra motivasyonla sahaya çıkıyoruz ve galipte geldik. Beşiktaş’a da galip gelebilirdik, ama olmadı. Biz geçen sene Vodafone Park’ta 2’de 2 yaptık.  (Geçen yıl Malatyaspor’un sahasının kapalı olması nedeniyle 2 maçını İstanbul’da oynamıştı)  İnşallah 3’te 3 yaparız. Galip geliriz diye düşünüyorum, tabi çok zor bir maç olacak. Onlar şampiyonluğa oynayacak. Evet, stat uğurlu geliyor, onu söyledim. Ama onlarda şampiyonluğa oynuyor. Her zamanki oyunumuzu oynarsak 1 puanda çıkartabileceğimizi düşünüyorum.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sait (6 yıl önce)
    Neresi uğurlu geliyor kasımpaşa mağlubiyet başakşehir hediye edilen maç fenerbahçe maçı yine hediye edildi puan mı adında şanslı geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yenemiyorsan yenilme diyorlar ya Inanmak cok önemli inanarak be yaparsan yap iyi sonuc çikar INSALLAH 1 puan aliriz
    0
    0
    Yanıtla