SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul Otobüsünde Esrar..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan İstanbul'a gitmek üzere hareket eden bir otobüsün yolcusunun eşyaları arasında esrar ele geçirildi. Çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunan zanlı gözaltına alındı, esrara el konuldu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin operasyonuyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlilerince ilimiz genelinde uyuşturucu madde konularına yönelik olarak yapılan istihbari çalışmalarda; B.A. isimli şahsın 20.03.2006 günü otobüs ile İstanbul iline uyuşturucu Esrar maddesi götüreceği istihbar edilmiştir.

Alınan arama kararı ile birlikte ilimiz MAŞTİ çıkışında İstanbul iline 20:30’da hareket eden otobüslerde yapılan kimlik kontrollerinde ..otobüste 37 numaralı koltukta B.A. isimli şahsın bulunduğu tespit edilerek şahsın üzerinde ve bagajlarında yapılan aramada; yeşil renkli el çantası içerisinde yiyecek malzemeleri altında gizlenmiş 540’ar gramlık iki poşet içerisinde toplam 1 Kğ. 80 gram gonca esrar maddesi ele geçirilerek geçici olarak muhafaza altına alınmış, şüpheli B. A. yakalanarak gözaltına alınmıştır.

B.A. isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda; iki adet Hırsızlık suçundan, iki adet 6136 SKM.suçundan, bir adet Kamu Hizmetlerinden Men Suçundan ve bir adet Adam öldürmeye Tam Teşebbüs suçundan kaydının bulunduğu tespit edilmiştir.

Şüpheli B.A. “Uyuşturucu Esrar Maddesi Bulundurmak ve Nakletmek” suçundan hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 21.03.2006 günü adli makamlara sevk edilmiş ve TEVKİF olmuştur.

Uyuşturucu ile mücadelemizde daha başarılı olmak için Malatya halkımızın desteğine ve doğru ihbarlarına ihtiyaç duyulmakla birlikte bu tür konularda halkımızın duyarlı olarak herhangi bir bilgileri olması halinde 155 Polis İmdat-Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü Hizmetlerinde kullanılan 0.422.3223112 numaralı telefon ile irtibat kurmaları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin korunması ve bir insanlık suçu olarak kabul edilmiş olan Uyuşturucu konusunda mücadelede en önemli adım olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız