SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstanbul Rüyalarımdaki Şehir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:57:03
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Valiliği'nden Merkez Valiliği’ne atanan Hüseyin Avni Mutlu, görevini Malatya'dan bu göreve atanan Vasip Şahin’e devretti. Mutlu, yeni Vali Şahin’i kapıda çiçeklerle karşılayarak, valilik mührünü teslim etti. 

İstanbul Valiliği’nde devir teslim töreni düzenlendi. Merkez Valiliği’ne atanan Hüseyin Avni Mutlu, görevini Vasip Şahin’e devretti. Hüseyin Avni Mutlu ve valilik personeli, Şahin’i kapıda çiçeklerle karşıladı. Yeni Vali Şahin, valilik personelini selamladıktan sonra Mutlu ile birlikte valilik makamına geçti. Makamda atılan imzalar ile birlikte Mutlu görevini Vasip Şahin’e devretti. Mutlu daha sonra Şahin’e bir plaket ile birlikte İstanbul Valiliği Mührü’nü teslim etti. İstanbul’un yeni Valisi Şahin de hizmetlerinden ötürü Mutlu’ya plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti.

“BİR ÖMRE BEDELDİR İSTANBUL VALİLİĞİ”

Görevini Vasip Şahin’e devretmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Mutlu, “Kararname ile devletimizin yeni valisi olarak İstanbul’da bu gün itibaren göreve başlamış olacaksınız. Sizi İstanbul Valiliği’nde görmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bende bu gün bu güzel şehirde 4 yıl 4 aylık hizmet süremizi doldurarak devletimizin takdiri ile İstanbul Valiliği görevinden ayrılıyorum. Bir gün dahi görev yapılmış olsa bir ömre bedeldir İstanbul valiliği. Şükrediyorum 4 yıl 4 ay gibi bir hizmet ile bu güzel şehre ve güzel şehrin insanlarına hizmet etmek nasip oldu. Çok kıymetli meslektaşım Vasfi şahin beye bu görevi burada teslim ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

“İSTANBUL RÜYALARIMDA OLAN BİR ŞEHİRDİ”

Vali Şahin, duyduğu mutluluğu dile getirerek “Değerli valim, değerli basın mensupları ben de bu kutlu görevi gerçekten mesleğin başından beri tanımakla takip etmekle onur duyduğum meslek büyüğüm sayın Hüseyin Avni Muıtlu’dan devir alıyor olmak benim için gurur kaynağı olmuştur. İstanbul’a gönlüyle ve gönül derinliğiyle hizmet etti. İnşallah onun taşımış olduğu bu bayrağı daha yükseklere çıkarmak, hizmetlerimizi taşımak bizim en önemli vazifemiz olacaktır.

İstanbul maddi ve manevi boyutuyla her vatan evladının olduğu gibi benim de ideallerimde benim de rüyalarımda bir aziz şehirdir, bir kutlu beldedir. Burada hizmet ederken yasaların çizmiş olduğu görev ve sorumluluklar çerçevesinde insanımızı merkeze alan çalışma anlayışılyla çalışma arkadaşlarımızla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Valimizin başlatmış olduğu güzel projeleri bizler de devam ettireceğiz, yenilerini ekleyeceğiz. İnşallah İstanbul en iyi hizmetleri hak ettiği hizmetleri alır. İnsanımız İstanbullular daha mutlu yaşarlar. İstanbul’da insanımızın huzur ve esenlikler içerisinde yaşamaları bizim için en önemli vazife kriteri olacaktır, inşallah bunu birlikte başarmaya çalışacağız. Ben sayın valimize teşekkür ederken, ailesiyle birlikte akrabalarıyla birlikte mutlu yıllar sağlıklı yıllar diliyorum. İnşallah vatanımızın ülkemizin kendisine çok daha fazla ihtiyacı vardır, inşallah onu yine hizmet ederken takip edeceğiz. Yine gurur duyacağız. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız