SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul Valisi Şahin'e Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:04:23
İstanbul Valisi Şahin'e Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Heyeti, İstanbul Valisi Vasip Şahin’i ziyaret etti.  

Vasip Şahin’in makamında kabul ettiği heyette AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP MKYK Üyesi Serap Yaşar ile MEV Genel Başkanı Metin Emiroğlu, MİAD Genel Başkanı Yunus Aktaş, MASTÖB Başkanı Adil Gevrek, MADEF Başkanı Yılmaz Durmuş,  AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ile yöneticiler  ve işadamları katıldı.

Vali Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Malatya’nın kendisinde özel bir yeri olduğunu, Malatya’da iyi dostluklar edindiğini ve Malatyalılara her zaman kapısının açık olduğunu belirtti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Çalık, “Sayın Valimize Malatya’daki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İstanbul’da önemli bir Malatyalı nüfusu var. Sayın Valimizin İstanbul’daki Malatyalılarla da yakından ilgileneceğinden şüphemiz yoktur. Malatyalıların organizasyonlarına vereceği destekler için şimdiden teşekkür ediyorum. Malatyalı sivil toplum kuruluşları İstanbul’da birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, sıla ile gurbet arasında köprü olmaya devam edeceklerdir. İstanbul’da yapılacak olan çalışmalara her zaman destek olduk, destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız