SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul YMS'nin Kabusu

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:38:47
İstanbul YMS'nin Kabusu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor bu sezon İstanbul takımlarına karşı oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremeyerek, büyük hayal kırıklığı yaşadı. 

Grup'ta ikinci sırada yer alan sarı kırmızılı takım, İstanbul takımlarına karşı oynadığı 6 karşılaşmada 14 puan kaybetti. İstanbul temsilcilerine karşı oynadığı 6 karşılaşmalarının 4'ünde berabere kalan sarı kırmızılılar, 2 karşılaşmayı ise kaybetti. 

Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında İstanbul takımlarına karşı 11 puan kaybetmişti. Ligin ikinci yarısında da bu geleneğini sürdüren sarı kırmızılar, Kartalspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. 

İstanbul fobisini bir türlü yenmeyi başaramayan Yeni Malatyaspor, Kartalspor (2), Ümraniyespor, Centone Karagümrük, Pendikspor ve Bayrampaşa maçlarında 14 puan kaybetti. 

5. hafta Yeni Malatyaspor: 0 - Kartalspor: 0

8. hafta Ümraniyespor: 2 - Yeni Malatyaspor: 1

14. hafta Yeni Malatyaspor: 0 - Centone Karagümrük: 0

15. hafta Pendikspor: 2 - Yeni Malatyaspor: 2

17. hafta Bayrampaşa: 2 - Yeni Malatyaspor: 2

24. hafta Kartalspor: 1 - Yeni Malatyaspor: 0

ARŞİV FOTO: Yeni Malatyaspor, Pazar günkü Kartal maçı öncesinde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız