SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul Yolculuğu Cumartesi Günü

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, pazar günü deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağı maçta 3 puan hedefliyor. Kafile, bu maç için Cumartesi günü uçakla İstanbul'a gidecek. Bu arada, söz konusu deplasman masraflarını, başkan İlhan Kavuk'un da yeraldığı Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki eski yönetimlere "türlü" suçlamalar yönelten eski kulüp başkanı Haşim Karadağ'ın karşılayacağı, Kavuk yönetiminin bu konuda herhangi bir tavır koyamadığı, aracıyla gelen teklifi olumlu karşıladığı bildirildi.

Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Ömeroviç, antrenmanda defans oyuncularıyla özel olarak ilgilenirken, çalışmayı sık sık durdurarak hata yapan futbolcularını uyardı. Antrenmanda futbolcuların hayli hırslı oldukları gözlendi.

Malatyaspor’da, sarı kart cezalısı Serdar Samatyalı ile sakatlığı devam eden Mahmut Acar bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bu arada karşılaşmayla ilgili bir açıklama yapan Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, İstanbul’da galip gelerek deplasman fobisini yenmek istediklerini ve bu doğrultuda İstanbul’da yaşayan Malatyaspor taraftarlarının maça ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.

Malatyaspor, deplasmanlarda başarılı bir performans gösteremiyor. Sarı-kırmızılı ekip sadece ilk yarıda Mardinspor’u deplasmanda yenebilmişti. Takımımız, ikinci yarı oynadığı dış saha maçlarından 2’sinden (Gaziantep Büyükşehir Belediye ve Giresunspor maçları) puan getirebildi ama galibiyetle tanışamadı.

Cengiz, karşılaşmaya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bilindiği gibi İstanbul Malatyalıların yoğun olarak yaşadığı bir ilimiz. Bu nedenle İstanbulspor stadın tamamını bizim kullanımımıza verdi. Malatyaspor Süper Ligde düştüğü tarihten bu yana burada bulunan taraftarlarımız gönül verdikleri takımı pek izleyemiyor. Bizim deplasmanda sıkıntılarımız var. Taraftarlarımızın 4 bin 100 kişilik Bahçelievler Özel İdare Stadını dolduracağına ve onların desteğiyle deplasman fobimizi yeneceğimize, yani sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz.

Diyarbakır galibiyetiyle iyi bir çıkış yakaladık. Aslında deplasmanlarda da iyi futbol oynuyoruz ama neticeye yansıtmak mümkün olmadı. İnşallah bu maçta güzel oyunumuz neticeye de yansıyacak” dedi

Öte yandan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan golcü futbolcu Mehmet Albayrak, deplasmanda oynayacakları İstanbulspor ve sahalarında oynayacakları Samsunspor maçının kendileri için önemli olduğunu belirtti. Malatyaspor forması altında bu sezonki ilk golünü geçen hafta Diyarbakırspor'a atan Mehmet Albayrak, gol atamama stresini üzerinden attığını ve gollerini sürdüreceğini ifade etti.

Sarı-kırmızılı futbolcu Ramazan Kahya da, Diyarbakırspor galibiyetinin anlamlı olması için deplasmanda oynayacakları İstanbulspor maçından da puanlarla ayrılmaları gerektiğini belirtti. İstanbul'daki Malatyalıların desteğiyle İstanbulspor maçından galibiyetle ayrılarak, zorlu Samsunspor maçına endekslenmek istediklerini dile getiren Ramazan Kahya, "İstanbulspor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiğinden zor bir maç olacak. Ancak biz sahaya kazanmak için çıkacağız ve kazanan taraf olmak istiyoruz"
dedi.

Masraflarını eski kulüp başkanı Haşim Karadağ'ın karşılayacağı belirtilen İstanbul deplasmanı için kafilenin Cumartesi günü saat 14.30'da Onur Air uçağıyla Malatya'dan ayrılacağı, İstanbul- Yeşilköy'de Wow adlı otelde konaklayacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız