SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'a Adıyaman'dan Gitmiş

0
Güncellendi - 2016-03-21 23:12:40
İstanbul'a Adıyaman'dan Gitmiş
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Taksim’de 4 kişinin yaşamını yitirdiği saldırının canlı bombası Mehmet Öztürk’ün, Gaziantep’ten Adıyaman’a iki araç değiştirerek geldiği ve buradan otobüse binerek İstanbul’a gittiği belirlendi. Mehmt Öztürk. güvenlik kameralarınca görüntülendi.

İstanbul’u kana bulayan IŞİD bombacısı Mehmet Öztürk’ün, Gaziantep’ten Adıyaman’a iki farklı minibüse binerek geldiği belirtiliyor. Gaziantep’ten şehirlerarası minibüsle Eski Hastane Caddesi Kavşağına gelen bombacı, buradan yaya olarak saat kulesi Kavşağına yürüdü. Üzerinde hiçbir çanta veya eşyanın olmadığı bombacı güvenlik kameralarına takıldı.

Hiç kimse ile temasa geçmediği öne sürülen bombacının, Adıyaman’a ilk kez geldiği tahmin ediliyor. Saat Kulesi ile şehirlerarası otogar arasındaki mesafenin kısa olmasına rağmen ticari taksiye binmesi, Adıyaman’a ilk kez geldiği ihtimalini güçlendiriyor.

Saat Kulesine kadar yaya olarak yürüyen bombacı daha sonra burada ticari taksiye binerek, Adıyaman Şehirlerarası Otogarına gelerek burada otobüs firmasından İstanbul’a bilet alıyor.

18 Mart 2016 tarihinde saat 16.20 civarında Adıyaman’a gelen ve firmadan saat 17:00 otobüsüne bilet alan bombacı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Firmadan bilet olan bombacı 33 numaralı koltukta İstanbul’a seyahat etti.

Öztürk’ün İstanbul Esenler Otogarı’nda indikten sonra metro ile şehir merkezine doğru geldiği ve Fatih Yusufpaşa durağından bindiği taksiyle Taksim’e kadar geldiği, buradan da yürüyerek İstiklal Caddesi’ne gittiği belirlendi.

Adıyaman- iha

GAZİANTEP’TEN ŞEHİRLERARASI MİNİBÜSLE ESKİ HASTANE CADDESİ KAVŞAĞINA GELEN BOMBACI, BURADAN YAYA OLARAK SAAT KULESİ KAVŞAĞINA YÜRÜDÜ. (AHMET ARSLANTAŞ - CİHAN KİZİR/ADIYAMAN-İHA)

Pano0tz1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız