SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'a Bir Sefer Daha

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:16
İstanbul'a Bir Sefer Daha
A- A+ PAYLAŞ

Onur Air, Malatya-İstanbul arası günlük sefer sayısını, 4 Nisan Cumartesi'nden itibaren başlamak üzere ikiye çıkartı.

Onur Air Malatya Yetkilisi Volkan Mazıcı tarafından yapılan açıklamada, Onur Air'in Malatya'nın yolcu sayısı kapasitesini düşünerek, sefer sayısını ikiye çıkarttığı bildirildi.

Onur Air tarafından geçmiş yıllarda Malatya için özellikle yaz ayında ek sefer konulurken, bu yıl tarifeli sefer konulduğu kaydedildi. Öte yandan Malatya kalkışlı uçaklarda rekabetin artması dolayısıyla fiyatlarda da düşüş olacak.

-Gecikme riski sıfıra inecek-

İstanbul'dan Malatya'ya 20.40'da gelecek olan uçak, havaalanında yatılı olarak kalacak. Bu uçak, ertesi gün 07.30'da Malatya'dan İstanbul'a hareket edecek. Uçak yatılı olarak geldiği için gecikme riski neredeyse sıfıra inecek.

İstanbul'dan 15.20'de Malatya'ya hareket eden uçak ise, tekrar Malatya'dan 18.00'da havalanarak, İstanbul'a yolcu taşıyacak.

-Yolcular için büyük avantaj sağlayacak-

Onur Air'in Malatya-İstanbul arası sefer sayısını yükseltmesi yolcular için büyük bir avantaj sağlayacak. İstanbul'da işi olan vatandaşlar, aynı gün içerisinde yolculuk yapabilecekler. Sabah 07.30 uçağı ile İstanbul’a giden bir yolcu, akşam 20.40 uçağı ile geri dönebilecek. Sabah 07.30'da kalkan uçak 09.10'da İstanbul'a iniş yapacak ve öğle mesaisi bitmeden İstanbul da olacaklar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız