SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstanbul'a Götürüyorum' Demiş

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 çocuk annesi olan 9 yıllık eşini öldürüp toprağa gömen katil zanlısının, yakınlarına cinayet sonrasında "Eşim hasta İstanbul'a götürüyorum" dediği ortaya çıktı.

Malatya'da 4 Kasım 2010 günü ortaya çıkan olayda 3 çocuk annesi Feride Sadak, 9 yıl önce kaçarak evlendiği kocası olan İbrahim Sadak tarafından öldürülüp Şehir Mezarlığı karşısındaki hafriyatın döküldüğü alana gömülmüştü. Kadının ailesinin kayıp başvurusu üzerine harekete geçen Asayiş Şubesi, hafriyat bölgesini kazarak kadının cesedini bulmuştu.

Baba Abdülkadir Yandım, kızının katili olan eniştesi İbrahim Sadak'ın bir başka bayanla evlenmesi nedeniyle olayların başladığını belirterek, "Boşanma davası açtı. Kızım ile geçinemediler. Ben kızımı alıp getirdim. Eniştem tekrar gelip, 'Diğer kadını bırakacağım' dedi. Kızımda gitti. Birbirleriyle geçinemiyorlardı. Kızım nikahını vermek istemiyordu" dedi.

Eniştenin kız kardeşinin kendilerini telefonla araması üzerine olayın farkına vardıklarını belirten baba Yandım, "Kız kardeşi arayıp, 'Ağabeyim yok' dedi. Çocukları annesinin yanına götürüp, 'Biz İstanbul'a doktora gideceğiz' demiş. '1 haftadır arıyoruz, bize cevap vermiyor' Bize 1 hafta sonra haber verildi. Biz gidip annesinden sorduk, annesine 'İstanbul'a doktora götürüyorum' demiş. Sonra gidip Savcılığa ve polise durumu bildirdik" diye konuştu.

Katil zanlısı İbrahim Sadak, olaydan sonra kaçtığı İstanbul'da Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yakalanarak İstanbul Emniyetine teslim edilmişti. Katil zanlısı, bir kaportacıda çalışırken kurban Bayramı'nın 1. günü yakalanmıştı. Olayda yardım ve yataklıkta bulundukları iddiasıyla da 4 kişi daha önce tutuklanmıştı.

Katil zanlısının ikinci eşinden de bir çocuğu olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız