SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da 02.00 Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki ay önce işlenen cinayetin faillerinin, İstanbul'da barındıkları eve gece yarısından sonra düzenlenen baskında, iki zanlının sahte kimliklerle yakalandıkları açıklandı.

İstanbul'daki operasyonla ilgili Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"26.08.2006 günü saat.14.30 sıralarında ilimiz Dernek Mh.Recep Hoca Sokak No.3 Berfin Oto Yıkama isimli işyerinde Maktül Kenan ARIKAN’ın silahla öldürülmesi ve Mehmet ARIKAN’ın yaralanması olayı meydana gelmiştir.

Olaya müteakip olayı gerçekleştirdikleri anlaşılan şüpheli E.A. ve E. A.’ın firar etmesi üzerine yapılan çalışmalarda firar şahısların İstanbul ilinde oldukları tespit edilmiştir.

24.10.2006 günü şahısların yakalanması ve suç aletinin elde edilebilmesi amacı ile alınan görev izin belgesiyle İstanbul iline gidilmiş, burada yapılan çalışmalarda şahısların Simakent evleri Manolya apt. K9 D.43 ve Simakent evleri Menekşe apt. K3 No.16 Büyükçekmece sayılı yerlerde saklandıkları tespit edilmesi üzerine 26.10.2006 günü saat 02.00 itibarı ile Nöb. C.Savcısından alınan arama kararı ile yukarıda belirtilen adreslerde yapılan arama sonrası Manolya apt. K.9 No.43 sayılı yerde yukarıda açık kimlik bilgileri yazılı E.A. ve E.A. isimli şahıslar ile olayda kullanılan CLOK marka GFV766 seri nolu Tabanca ile buna ait şarjör içerisinde iki adet 9.mm. dolu fişek, üzerinde şahısların resimleri bulunan başka isme düzenlenmiş iki adet Nüfus Cüzdanı ile birlikte yakalanmışlar, Menekşe apt. No.16 sayılı yerde bu firari şahıslara yardım ve yataklık yaptığı anlaşılan Hacı Mahmut oğlu Akçadağ 1976 doğ.lu N. T. isimli şahıs ve yedi adet 7.65 mm. çapında dolu fişek elde edilmiş, şahıslar hakkında Sahtecilik ve Suçlulara Yardım Yataklık yapmaktan yasal işlem yapılmış, ayrıca Malatya Sulh Ceza Mahkemesinden çıkarılan Yakalama Emri gereği yapılan işlemler sonrası, E.A. ve E.A. Metris Cezaevine teslim edilmiştir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız