SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da 3. Malatya Günleri

0
Güncellendi - 2019-10-11 03:39:11
İstanbul'da 3. Malatya Günleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Dernekler Federasyonu  tarafından İstanbul’da düzenlenen 3. Geleneksel Malatya Tanıtım Günlerinin resmi açılışı, dün akşam  İstanbul Yenikapı Sahil Etkinlik Alanı’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 3. Geleneksel İstanbul’da Malatya Tanıtım Günleri açılış  konuşmasında “Malatya Tanıtım Günlerine katılan, burada bulunan herkese en içten dileklerimle selamlıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir organizasyonda bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese Malatya halkı adına teşekkür ediyorum. Dün saat 16.00’da başlayan Barış Pınarı Harekâtının memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah orada bulunan askerlerimiz, güvenlik kuvvetlerimiz, burnu kanamadan ayakları tırnakları taşa değmeden oradaki düzeni sağlarlar ve ülkemize geri dönerler” dedi.

İstanbul’daki Malatya Tanıtım Günleri 13 Ekim 2019  Pazar gününe kadar devam edecek.

Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyeleri, İnönü ve Malatya Turgut Özal Ünivrsiteleri ile çeşitli kuruluşların ayrı bir çadırda stant açtığı, yine ayrı bir çadırda da Malatya ürünlerinin satıldığı tanıtım günlerinde sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında misafirler ağırlanacak.

Bu arada, tanıtım günlerinin açılış töreninde AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile İstanbul Milletvekili hemşehrimiz  Onursal Adıgüzel, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,  BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile bazı STK temsilcileri de birer konuşma yaptılar.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Malatyamızın tanıtımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, ( İzmire 'de bekleriz ),
    0
    0
    Yanıtla