SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da Arapgir Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:36:50
İstanbul'da Arapgir Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ
 
Merkezi İstanbul' da bulunan Arapgir Kültür Derneği ile derneğin Arapgir Şubesi yöneticileri İstanbul'da bir araya geldi. 
 
1954 yılında kurulan Arapgir Kültür Derneği, 2012 yılı başında Arapgir Şubesini açmıştı. Mahir Çelik, Kamuran Sezer, Tuncay Çağdaş, Mehmet Karamağara ve Fatih Mehmet Fadıllıoğlu'ndan oluşan kurucu yönetim kurulu, şube açılması için gerekli olan resmi prosedürleri yerine getirdikten sonra derneğe üye kayıtlarına başlandı. 
 
Nazar Oteli toplantı salonunda yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Ercan Turan, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve derneğe yeni kayıt yaptıran üyeler katıldı. Kurucu yönetim kurulu tarafından üyelere derneğin kuruluş süreci ve faaliyetleri hakkında bilgi verildikten sonra, tüm üyeler kendilerini tek tek tanıttılar ve kurulan dernek ile ilgili görüş 
ve önerilerini dile getirdiler. 
 
Tanışma toplantısında İlçe Kaymakamı Ercan Turan ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da birer konuşma yaptılar. Üyelerle birlikte her ay belirlenecek bir tarihte mutat toplantı yapılması kararlaştırılan derneğe üye kayıt işlemleri ise devam ettiği kaydedildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız