SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da Bombalı Saldırı... 6'sı Polis 11 Şehit

0
Güncellendi - 2016-06-07 22:48:40
İstanbul'da Bombalı Saldırı... 6'sı Polis 11 Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Fatih Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsü geçerken patlama meydana geldi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Fatih Vezneciler'de bombalı saldırının gerçekleştirildiği noktada incelemelerde bulundu. İnceleme ardından bir basın açıklaması yapan Vali Vasip Şahin, "Saat 08.40 sıralarında Vezneciler semtimizde yoldan geçen çevik kuvvet polisimizi taşıyan araçlara bombalı araçla saldırı yapılmıştır. Bunun neticesinde 7 polis, 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 36 kişi yaralanmıştır. Bunlardan durumu ağır olan 3 kişi. Konu ile ilgili incelemelerimiz devam ediyor. Daha detaylı bilgileri vereceğiz. Başsavcılığımız bir ekiple konuyla ilgili incelemelerine devam ediyor" diye konuştu.

Valinin açıklamasından daha sonra yapılan incelemelerde Vezneciler'de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelini taşıyan otobüsün geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 6 polis memuru şehit düştüğü, 5 vatandaşın hayatını kaybettiği, 36 vatandaşın da yaralandığı belirlenmişti.

Hain saldırıda şehit olan polis memurlarından Yaşar Özlem’in Afyonkarahisar’a, Duha Beker’in Yozgat’a, Emrah Pekdoğan’ın Kırıkkale’ye ve Ramazan Kırboğa’nın Kayseri'ye uğurlanacağı belirtildi. Cenazeler bu akşam Atatürk Havalimanı Askeri Havalimanı’ndan uğurlanacak.

Şehit Polis Memurları Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü’nün yarın Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazını takiben Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak : İha

[caption id="attachment_159497" align="alignnone" width="700"]İSTANBUL FATİH VEZNECİLER'DE ÇEVİK KUVVET OTOBÜSÜ GEÇERKEN PATLAMA MEYDANA GELDİ. OLAYDA İLK BELİRLEMELERE GÖRE 5 POLİS YARALANDI. (İHA/İSTANBUL-İHA) İSTANBUL FATİH VEZNECİLER'DE ÇEVİK KUVVET OTOBÜSÜ GEÇERKEN PATLAMA MEYDANA GELDİ. OLAYDA İLK BELİRLEMELERE GÖRE 5 POLİS YARALANDI. (İHA/İSTANBUL-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız