SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da Çalındı, Malatya'da Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da çeşitli tarihlerde çalınan, sonra da sahte plaka ve ruhsatlarla piyasaya sürülen 5 araç Malatya'da bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Bürosu ekiplerince yapılan incelemeler sonucunda, farklı tarihlerde İstanbul'dan çalınan 34 UPA 54, 34 LEY 29, 41 AZ 306 ve 20 AK 624 plakalı otomobiller ile 34 AS 4133 plakalı kamyonet Malatya merkezde bulundu.

Araçların çalındıktan sonra sahte plaka ve ruhsatlarla piyasaya sürüldüğü ve depoya alınan araçların sahiplerine teslim edileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız