SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da Doğanşehir Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Doğanşehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin İstanbul'da düzenlemiş olduğu etkinlik ilgi gördü.

Bahçelievler'de bulunan Piramit Restaurant'da gerçekleşen etkinliğe, Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Cevdet Doğan, Fatih Emniyet Müdürü Levent Özen, Taha Holding yönetim kurulu başkanı Vahap Küçük, Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Karaaslan, Artemis Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Cemal Canpolat, Gülbaşlar şirketler grubu başkanı Mustafa Başdemir, Malatyalı işadamları derneği başkanı Yunus Aktaş, Malatyalılar Derneği Başkanı Erdal Dönmez, Hekimhanlılar Derneği Başkanı Paşa Koç, İşadamı İbrahim Yener, Avukat İbrahim Elmas, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Yardımcısı Şaban Taçyıldız, Pektaş Kablo yönetim kurlu başkanı Hüseyin Pekdaş, Atak Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı İbrahim Çatak, Vaizoğulları Şirketler grubu başkanı Muammer Şahin ve çok sayıda Doğanşehirli ve davetliler katıldı.

Sunuculuğunu Osman Tunç'un yaptığı İstanbul Doğanşehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlemiş olduğu etkinliğin açılış konuşmasını Dernek Başkanı İbrahim Bozkurt yaptı.

Bozkurt, "Bugün işadamıyla, bürokratıyla, esnafıyla, memuruyla, işçisiyle bu salonda memleket sevdası ile toplanmış bulunuyoruz. Katılımınız ile bu toplantılara verdiğiniz destek ile hayırlı işlere daha güzel imza atabiliyoruz. Bir çok hemşerimizin bildiği gibi derneğimizin bir gecesinde Malatya Milletvekili Ferit
Mevlit Aslanoğlu'nun hatırlatmasıyla o anda olan bir oluşum ile sayın Muammer Şahin ve Sayın İbrahim-Güral Çatak birlikteliği Karaterzi köyümüze bir okul kazandırmıştır. Yine bir örnek olarak Dursun Şahin, Orhan Şahin işadamlarımız Sürgü Kasabamıza okul ve yurt yaptırmışlardır. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Taha Tema Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük Doğanşehir'e sağlık ocağı yaptırmıştır,10 bin'in üzerinde çalışanına iş ve aş vermenin ötesinde 7 bin öğrenciye burs vermekle ve her yıl ilçemizde ihtiyaç sahibi insanlara tırlar dolusu gıda'dan giyisi'ye yardımları ile iş hayatındaki başarıları yurt sınırlarını aşan medarı iftarımız işadamımıza yönetim kurulumuz ve hemşerilerimiz adına saygılar sunuyorum. Bundan böyle iş arayan hemşerilerimizin iş başvuru CV'leri derneğimiz aracılığı ile Taha Tema Grubuna iletilecektir. Her başvuru firmanın güncel ihtiyaçları çerçevesinde değerlendirilecektir. Buna göre işe alımlar yapılabilecektir. Bu gibi gecelerin hemşerilerimizi bir araya getirmenin ötesinde birer tanışma dostlukları geliştirme işlevi görmektedir. Bu niyetle davet ettiğimiz varlıkları ile bizi onurlandıran hoş geldiniz der iyi eğlenceler dilerim."dedi.

Konuşmalardan sonra Doğanşehir'e emeği geçenlere plaket verildi.

GÖÇERUŞAĞI KÖYLÜLERİN PİKNİĞİ..
Bu arada İstanbul'da faaliyet gösteren Malatya'nın Arguvan ilçesine bağlı Göçeruşağı Köyü Derneği'nin düzenlediği piknik ilgi gördü.

İstanbul Fatih Çeşmesi Mesire Alanı Bahçeköy Orman yolu üzeri Kurudere Mevkii'nde yapılan pikniğe çok sayıda vatandaş katıldı. Pikniğe Göçeruşağı köylüleri ile birlikte çevre köylerden katılımı da olurken Arguvan vakıflarıyla, dernekleri de pikniğe ciddi bir katılım sağladı.

Serpil Kara'nın sunduğu pikniğe Mehmet Balaban, Haydar Ulaş, Nargül Taş, Muharrem Temiz, Göknur Karadağ, Mesut Salman adlı sanatçılar Davul Zurna Ekibi eşliğinde türkü ziyafeti verirken katılımcılar halaylar çekti.

Göçeruşağı Köyü Derneği Yönetim Kurulu ile Başkan Hakkı Genç tarafından hazırlanan piknik etkinliğine katılanlar güzel ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşarken Yönetim Kurulu ve Dernek Başkanı Hakkı Genç piknikte atma yöresinin kendisine has misafirperverlik örneğini katılımcılara bir kez daha göstermiş oldu.

Pikniğe katılan Arguvan Vakfı Başkanı Mehmet Kızıltaş ise yaptığı konuşma sonrasında 8. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali hakkında katılımcılara bilgi vererek, tüm Arguvanlıların türkü festivaline katılmak üzere Arguvan'a gitmeye hazır olmalarını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız