SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İstanbul'da İyiyiz, Ama Ankara'da..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamları Derneği Genç MİAD Grubu yeni dönem faaliyetlerinden olan kurumsal ziyaretler çerçevesinde hemşehrimiz Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er’i ziyaret etti.

Genç MİAD Yürütme Kurulu adına Ahmet Şamil Onur grubun faaliyetlerinden bahsetti. Eminönü Belediyesinde yaşanan güzel gelişmelere de değinen Onur “bir Malatyalı hemşehrimizin Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birinde böyle güzel işler yapıyor olması bizleri gururlandırıyor."dedi.

Malatya’dan sonra Malatyalılar tarafından açılan iş yerinin en çok Eminönü’nde olduğunu ifade eden Er “Malatyalılar burada zamanında hamallık yaptılar zamanla iş sahibi oldular büyük işler yaptılar. Osmanlı Padişahı Abdülhamit döneminde bile Malatyalılar bu bölgede özel görevler alırlarmış. Malatyalılar İstanbul’da güçlü bir konumda, özellikle sivil toplum kuruluşlarımız İstanbul’da iyi bir hava yakalamamızı sağladı. Ancak son dönemde Ankara ayağımız biraz zayıfladı. Ankara’da daha aktif bir politika izlemeliyiz. Eminönü’nde dünya siyaseti var, buralarda siyaset çok eskidir. Bu konuları daha ayrıntılı uzun uzun konuşmalıyız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız