SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da Malatya Konağı

A- A+ PAYLAŞ

Bağcılar Belediyesi, kiraz bahçesinin ardından kayısı bahçesini de pikniğe açtı. Bahçeye gelen çok sayıda vatandaş, piknik yaparken, dalından kayısı yeme imkanı buldu.

Bağcılar Belediyesi, nostalji bahçelerinden kayısı bahçesini pikniğe açtı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış programında vatandaşlar dalından kayısı yedi. Çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen programda Bağcılar Belediye Başkan Vekili Muhterem Şahin, kayısı bahçesi hakkında bilgi verdi. Bağcılar Belediyesi'nin ilçenin ismine uygun bir şekilde nostalji bahçeleri adı altında meyve bahçeleri oluşturduğunu söyledi.

Güneşli Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl oluşturulan kayısı bahçesi, 3 bin 200 metre kare alan üzerine kurulu. 78 ağacın yer aldığı kayısı bahçesinde döllenme bir kovan arı ile sağlanıyor. Kayısı ağaçları, İstanbul'un iklim şartlarına uygun olarak Yalova'dan getirildi. Birer ay ara ile oluşan iki cins kayısının olduğu bahçede 500 metre kare alan üzerine inşa edilen bir de Malatya Konağı var. Malatya mimarisine uygun olarak inşa edilen konakta kültürel etkinlikler gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz günlerde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın ziyaret ettiği kayısı bahçesinde spor yapma imkanı da var. Bahçede, 9 fitnes aleti, 220 metre kaucuk yürüyüş parkuru ve çocuk oyun grupları yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız