SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da Malatya Toplantısı

0
Güncellendi - 2016-11-26 03:40:44
İstanbul'da Malatya Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’ nin, Malatyalı iş adamları ile bir araya geldiği toplantıya katıldı.

İstanbul’da gerçekleştirilen ve Malatyalı İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen yemekli toplantıda Malatya’nın istihdamı ve yatırımları ele alınırken iş adamlarının sorun ve taleplerinin de Bakan Tüfenkçi’ ye iletildiği toplantı geniş katılımlı olarak gerçekleşti.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya Vali Toprak’ın yanı sıra AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Nurettin Yaşar ve Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’da katıldı.

Toplantı da Malatya İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Akdaş, İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Holding Yönetim Kurulu Başkanları Ahmet Çalık, Vahap Küçük, Mesut Toprak, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Holding Yönetim Kurulu Başkanları Fuat Tosyalı ve birçok Malatyalı işadamı da yer aldı.

iha

istanbul1istanbul2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatya44 (7 yıl önce)
    Vahap KÜÇÜK ü artık Milletvekili olarak görmek istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • zeynal (7 yıl önce)
    Malatya ya yatırım deyince akla ilk gelen Vahap KUCUK LCV
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Devlet erkanı olarak aralara oturmayı öğrenemedik. Sonra da halktan, sizden biriyim deyince olmuyor işte...
    0
    0
    Yanıtla