SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da Oda Başkanı Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:30:35
İstanbul'da Oda Başkanı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Kahveciler Odası Başkanlığına seçilen Malatyalı Serdar Erşahin, yöneticisi olarak bulunduğu iş merkezinde önce çay ocağı açtı, sonra ise oda başkanı oldu. 

İstanbul’da çay ocağı işletmeciliği ile esnaflığa başlayan Malatya’nın Pütürge İlçesi doğumlu Serdar Erşahin, genç yaşına rağmen ezeli rakipleri geride bırakarak, İstanbul Kahveciler Odası Başkanlığı’na seçildi. Serdar Erşahin, “1982 Malatya’nın Pütürge İlçesi doğumluyum. Eğitim hayatımı bitirdikten sonra geldiğim İstanbul Gedikpaşa’da deri ticaretiyle iştigal ettim. Daha sonra yöneticisi bulunduğum Azakkent Center İş Merkezi’nde bir çay ocağı işletmeye başladım. Odaya üye olduğum 2000 yılından bugüne kadar aktif olarak çalışmaya gayret gösterdim. Şu anki yönetimimizden önce de yönetim kurulunda bulundum. Üyelerimize yönelik hizmetlerin yetersizliğini gördüğüm bir grup arkadaşımın teşvikiyle yeni dönem için adaylık süreci başlatmış olduk” dedi. 

Kongreye 4 ay kala adaylığını açıklayarak çalışmalara başladığı ifade eden Erşahin, “Benimle birlikte o zamanın başkanı olan Sadık Özpolat ve daha önceki başkan Ahmet Turan Doğan da adaylıklarını açıkladılar. Sadık Özpolat, mevcut başkan olması hasebiyle hayli iddialı bir adaydı. Ayrıca Ahmet Turan Doğan da 20 yıllık başkanlık ve 25 yıllık başkan yardımcılığı deneyimiyle odamızın 45 yılına damga vurmuş bir insandır. Dolayısıyla hayli güçlü adaylarla yarıştık. Kongremizi Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdik. 7 bin 500 civarında kayıtlı üyemizin büyük bir çoğunluğunun oy kullandığı seçimde yüzde 65 gibi yüksek oranda destek aldık. Ayrıca bu seçimde diğer seçimlere oranla çok yüksek bir katılım olduğunu da belirtmek isterim. Seçimden önce gençliğimizin bir dezavantaj olduğunu söyleyenler, dinamik ve performansı yüksek bir aday olduğumuzu görünce bizi desteklemeye başladılar. Seçime katılanların yüzde 65’lik desteğiyle seçilmiş olmamız bize ayrı bir sorumluluk yüklemiş oldu. Allah’ın izniyle bu sorumluluğun altından kalkarak 4 yıl sonraki seçim zamanına kadar geceli gündüzlü çalışarak üyelerimize hizmet vermeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“Öncelikle bana güveni tam olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, sonra üyelerimize ve hemşerilerime teşekkür etmek istiyorum” diyen Erşahin, yönetim hakkında şu bilgileri verdi:

“Şu anda oda yönetim kurulumuz 11 asil ve 11 yedek isimden oluşmaktadır. Benimle birlikte Başkan Vekili Haydar Akcan, Güner Barışık, Dilaver Aktürk, Bekir Fırat, Ali Ünsalan, Zeynep Karasu, Ercan Ece, Burhan Uluköy, Mehmet Şirinve Emin Şahin var. Denetim kurulunda ise Başkan Boğaç Karabulut ile birlikte Nihat Aşçıgil ve Yüksel Şahin bulunmaktadır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız