SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da Taner Görüşmesi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, Teknik Direktör olarak Levent Eriş'le anlaşmasının ardından, dış transferde ilk anlaşmayı, daha önce de sarı-kırmızılı takımda yeralan orta saha oyuncusu İlhan Var'la yaptı. Bu arada, Sakaryaspor Kulübü yöneticileriyle Taner konusunda yapılan görüşmede anlaşmaya varılamadığı ve konunun 24 Haziran'daki Malatyaspor kongresi sonrasında yeniden görüşülmesi kararıyla tarafların masadan kalktıkları bildirildi.

İLK ANLAŞMA İLHAN VAR..
Malatyaspor'un, 2. Lig A takımlarından Orduspor'da forma giyen eski futbolcusu İlhan Var'la anlaşmaya vardığı kulüp başkanı Hikmet Tanrıverdi tarafından açıklandı. Geçtiğimiz sezon Süper Lige Yükselme maçları oynayan Orduspor forması altında 9 gol kaydeden orta saha oyuncusunun, Malatyaspor'la anlaşmaktan mutlu olduğunu ifade ettiği belirtildi.

TANER'DE ERTELEME..
Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon ara transferde Sakaryaspor'a kiralık verdiği ve sözleşmesine 31 Mayıs'a 200 milyar TL ödemesi halinde bonservisinin verileceği yolunda madde konulan Taner'le ilgili, iki kulüp yöneticileri arasındaki bugün yapılan görüşmeden sonuç çıkmadı.

Sakaryaspor kulübü, 31 Mayıs'a kadar söz konusu parayı ödemediği için, Taner üzerindeki tasarruf hakkının Malatyaspor'a geçtiği belirtilirken, iki kulüp yöneticilerinin İstanbul'da biraraya geldikleri öğrenildi. Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile Sakaryaspor yöneticileri arasındaki görüşmede, Tanrıverdi'nin Taner'in Malatya'da kalmasını istediklerini belirttiği bildirildi. İki kulüp yöneticileri, konuyu Malatyaspor'un 24 Haziran'daki kongresi sonrasında bir kez daha görüşmek üzere ayrıldılar.

EMRAH İÇİN TEKLİF GELMEDİ..
Malatyaspor'un ara transferde Trabzonspor'dan aldığı Emrah'a Rizespor'un talip olduğu ve anlaştığı yolundaki haberler basında yeralırken, başkan Tanrıverdi bu konuda kendilerine Rizespor kulübünden gelmiş resmi bir teklif bulunmadığını bildirdi.

Rizespor kulübünün Emrah'ın kendisiyle anlaştığı öğrenilirken, Malatyaspor Kulübü'yle anlaşılmaması halinde, söz konusu transferin mümkün olmayacağı belirtildi.

Öte yandan, 2. Lig A kategorisindeki mücadelesinde 2 yabancı oynatabilecek olan Malatyaspor Kulübü'nün bu yabancılardan Senkerik ve Masek'i kadroda tutmayı düşündüğü, ancak değerlendirmelerin devam ettiği haber alındı.

BİLAL'IN DURUMU..
Bu arada, Malatyaspor'un A milli takımda yer alan genç futbolcusu Bilal, transfer haberleriyle ilgili olarak da, "Benim Malatyaspor'la sözleşmem devam ediyor. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğim. Tabi ki, süper ligde bir takımda oynamak isterim. Trabzon'dan menajerim aracılığıyla teklif var, olumlu bakıyorum. Ama dediğim gibi Malatyaspor'la bir anlaşmam var. Transferim konusunu başkanıma bırakacağım, onların en iyisini yapacağına inanıyorum."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız