SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da Transferi Görüşecekler

0
Güncellendi - 2016-06-12 20:16:46
İstanbul'da Transferi Görüşecekler
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor yönetimi, Teknik Direktör Bayram Bektaş ilke anlaşmasının ardından transfer çalışmalarına yoğunlaştı.

PTT 1. Lig’de ilk sezonunda kümede kalan Yeni Malatyaspor, yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturup, Süper Lig için yarışacak takımlar arasında yer almak istiyor. PTT 1. Ligi yakından tanıyan ve herkesin beğenisini kazanan Bayram Bektaş ile anlaşan sarı kırmızılılar, iç ve dış transfer çalışmaları için düğmeye bastı.

İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELECEKLER

Yeni sezon planlaması kapsamında yönetim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör sorununu hallettikten sonra transfer çalışmalarına yoğunlaşan sarı kırmızılılar, takımı hedefine taşıyacak kaliteli isimlerle anlaşmayı hedefliyor.

Transfer çalışmaları ve kamp sürecinin belirlenmesi amacıyla kulüp başkanı Adil Gevrek, sportif direktör Ali Ravcı ve teknik direktör Bayram Bektaş İstanbul’da bir araya gelecek. İç transferde gidecek ve kalacak futbolcuların belli olacağı toplantı sonrası sarı kırmızılılar, dış transferde de atağa geçecek.

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Bayram Bektaş, sarı kırmızılı takımla anlaştıktan sonra yaptığı açıklamada hedefin çok önemli olduğunu kaydetmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • gurbet44 (7 yıl önce)
    Valla hoca tercihi isabetli oldu. Ancak Adil başkanın sürekli kadroda 12-13 futbolcuyu tutacağız demesi yanlış. Çünkü bu futbolcular ölüyü öldürür.İçlerinden biri Denizlili Leandrinho da biz mi göremedik. Kendimizi kandırmayalım kalacak 4-5 futbolcu var.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (7 yıl önce)
    Bu hocayla sezon sonunda 2. ligden PTT ligine çıkmanın yollarını ararsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin P. (7 yıl önce)
    Süper Ligde serbest olan futbolcular var mesela Berat Cetinkaya, Gökay Iravul, Orhan Sam, Oktay Delibalta, Sezer Badur, Doga Kaya, Turgut Sahin, Ümit Kurt, Koray Altinay, Ilhan Parlak, Mustafa Durak, Ömer Bayram. Süper Lig tecrübesi olanlarin bir kac tanesi. Bu saaten sonra is yönetime bakiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (7 yıl önce)
    Musa sinan sampiyon yapti erciyesi ya bizide yapar ins.alin diyede yalvariyomus ben olsam almam gidene yol vereceksin ki gelen ayakta kalmasin hoca isini bilir sezon basi elazigin kadrosunu o kurmustu ins bizim yabanci yercihimizide ordaki gibi iyi cikar
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (7 yıl önce)
    Musa Sinan Yılmazerin mutlaka alınması lazım tekrardan, yabanci transferinde kapalı kutu oyuncular yerine Türkiye'de önceden oynamış bilinen oyuncular tercih edilmeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alaattin tay (7 yıl önce)
    Yeni Malatyasporumuza ve Bayram bektaş hocamızada başarılar dilerim. transferde sık eleyip sık dokunmalıyız .Fıtbolcu konusunda bence hiç kimseye güvenmemek gerekir. trsnsferde 1461 de bir iki fıtbolcu var isim yazmama gerek yo . ayrıca karşı yakada genç çocuklar var alanya sporda sağ bek 2 numara caner varorta sahaya bir tecrübrli biri ayrıca forvete süratlı ve gol yollarında tecrübeli bir kişi bakarsanız malatya spor şanpiyon olur bu benim aciz ane fikrim.
    0
    0
    Yanıtla