SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstanbul'da Yapacağımız Görüşmeler Var"

0
Güncellendi - 2016-06-07 03:17:55
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da, kulüp başkanı Adil Gevrek’in yola devam etme yönünde aldığı olur sonrası çalışmalar hızlandı ancak şu ana kadar ortaya net bir şey konulamadı. Camianın ‘geç kalınacak’ endişesine karşın başkan Gevrek ve yönetim, ‘geç kalınmayacağı’ yönünde açıklamalar yapıyor.

Geçen hafta sonu Malatya’da spor anlamında hareketli anlar yaşandı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Malatya Büyükşehir Başkanı Ahmet Çakır ile bir görüşme gerçekleştiren Gevrek, gerekli desteği aldıktan sonra çalışmalarını sürdürmek amacıyla İstanbul’a gitti.

Mali ve olağan genel kurul ile ilgili şuana kadar herhangi bir tarihten bahsedilmezken, teknik direktör arayışı noktasında da net bir adım atılamaması camiayı tedirgin etmeye başladı.

YENİ SEZONA GEÇ KALMA ENDİŞESİ VAR

Yeni teknik direktör konusunun netlik kazanmaması ve takımla ismi geçen teknik adamların başka kulüplerle anlaşmaları endişeleri gittikçe artıyor.

Gelecek sezon için ‘şampiyonluk’ beklentisi olan Yeni Malatyaspor camiası, yönetimin elini çabuk tutarak, teknik heyet sorununu çözmesini ve bir an önce transfere yoğunlaşılmasını bekliyor.

Teknik heyet konusunda net bir karara varamayan yönetim bu konuda istişarelerini sürdürürken, süreç giderek daralıyor.

“TAKIMI HEDEFLENEN YERE TAŞIYACAĞIZ”

Bir aylık süreç içerisinde mali ve olağan genel kurulu yapacaklarını kaydeden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Biz burada güçlü bir yönetim kurmak istiyoruz. 15-20 gün içerisinde İstanbul’da yapacağımız görüşmeler var. İnşallah o isimlerle de daha güçlü bir yönetim yapıp, Yeni Malatyasporumuzu hedeflenen yere taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Gevrek, kongre öncesi teknik heyet sorunu çözmek istediklerini kaydederek, “Listemizde yer alan bazı isimler var. Bir hafta içerisinde teknik direktör sorununu çözeceğiz. Mali kongre ve olağan genel kurul öncesi teknik heyet sorunu çözülmüş olacak. Kısa süre içerisinde transferle ilgili de çalışmalar olacak. Öncelikle teknik heyet sorununu çözüp, daha sonra transfer çalışmalarına yoğunlaşacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Adnan (7 yıl önce)
    Mourinho gelse mutlu olmayacak efendilerimiz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • BATTALGAZİ FIRAT (7 yıl önce)
    ŞAMPİYONLUK İÇİN İYİ Bİ YÖNETİM İY Bİ HOCA İYİ Bİ TARAFTAR DİYECEM TÜRKİYENİN EN İYİ TARAFTARLARI ARSINDAYIZ BİZ GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ LÜTFEN MALATYA HAKETTİĞİ YERE GELSİN
    0
    0
    Yanıtla
  • BATTALGAZİ FIRAT (7 yıl önce)
    FUTBOLCU LAZIM GOLCÜ LAZIM KEŞKE ZENCİ Bİ GOLCÜ ALSALAR
    0
    0
    Yanıtla
  • BATTALGAZİ FIRAT (7 yıl önce)
    KESİNLİKLE ERTUĞRUL SAĞLAM OLMASI LAZIM ODA OLMUYOSA OSMAN DI ODA DEMİR E GİTTİ EĞER BU İKİSİ OLMUYOSA SERGEN YALÇIN OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • mulayim (7 yıl önce)
    altınordu maçıyla ligi bitirmiş bir takım ,gelecek sezon için şampiyonluktan bahseden bir başkan, yok bakan la görüş belediye başkanından icazet al.Kongre yapılacak ama bütün bu tabloda "taraftarımız rahat olsun GEÇ KALMADIK" diyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (7 yıl önce)
    ertuğrul sağlma
    0
    0
    Yanıtla
  • H.Somuncu (7 yıl önce)
    Sayın başkan İskender EROĞLU ismini de bir düşünün. Eski Trabzon spor lu futbolcu şuan boşta olması lazım.Bıraktığı takımı iki sezonda play of oynatan ancak takımın maddi imkanları gerekçesiyle bu sezon sonu ayrılarak şuan boşta olan bu teknik adam hem gençleri seviyor hemde iyi top oynatıyor.Malatya ya genç ve kaliteli yetekler beraberinde getirebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • İSKENDER EROĞLUNUN HIÇ BİR KARİYERI YOK. BOS BOS YORUM YAPMAYIN MALATYASPOR DENEME TAHTASI DEĞIL. ZATEN O İSİMİN BAHSETTİN İSKENDER İYİ OLSA 1461 TRABZONU ÇALISTIRIRDI. KARIYERSİZ ADAMLARLA MALATYANIN İSİ OLMAZ
    0
    0
    Yanıtla