SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstanbul'daki Görüşmelerden Sonra..'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de küme düşme tehlikesini büyük ölçüde atlatan Malatyaspor'da futbolculara verilen iki günlük izin Salı günü sona erecek.

Malatyaspor'da kendi sahasında oynadığı ve 4-0 kazandığı Kocaelispor maçı sonrasında futbolculara verilen iki günlük izin Salı günü sona erecek. Sarı-kırmızılı takım Orduspor maçının hazırlıklarına yapacağı antrenmanla başlayacak.

Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk, Kocaelispor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele veren ve bu mücadeleyi gollerle süsleyen futbolcuları kutluyorum" diyerek, kalan 4 maça daha rahat çıkacaklarını bildirdi.

Bir yandan takımın durumuyla ilgilenirken, diğer yandan ise 3 Mayıs'ta yapılacak olan kongre hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Başkan Kavuk, "Takımı ligde iyi bir yere getirdik. Sıra kurumsal anlamda kulübü bir yerlere getirmek. Onun için de 3 Mayıs'ta yapacağımız kongrede, özellikle İstanbul'da kulübe maddi katkıda bulunacak Malatyalı işadamlarımızı yönetime almaktır" şeklinde konuştu.

İstanbul'daki Malatyalı işadamları ile görüşmesinden sonra bir yol haritası çizeceklerini aktaran Başkan İlhan Kavuk, "İstanbul'daki görüşmelerden sonra durum hakkında açıklama yapacağım" dedi.

Kavuk, Malatyaspor'a gelir sağlanması için parkometre işine girdiklerini de hatırlatarak, "Ancak, bazen otomobil sürücüleri ile görevlilerimiz arasında üzücü şeyler yaşanıyor. Sürücüler, park için verdikleri paranın Malatyaspor'a gittiğini hatırlarından çıkarmamalı ve parkometre görevlilerine yardımcı olmalılar" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız