SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'dan 3 Altın Puan: 2-0

A- A+ PAYLAŞ

Bakırköy İl Özel İdare Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Malatyalı olan Eyüp Kaymakamı Salih Karabulut’un yanı sıra eski başkan Hikmet Tanrıverdi, eski yöneticilerden Celal Birsen, Dr. Hasan Hüseyin Şener, Mehmet Duman, Özcan Kayhan, Necip Olgun, Ergün Besli, Süleyman Karaman, Fahrettin Kayhan, TFF Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Baykan, Mustafa Adıyaman, eski teknik direktör Aykut Kocaman ile MİAD Başkanı Yunus Akdaş da izlediler. 4 bin 100 kişilik stadın tamamını Malatyaspor taraftarları doldururken, karşılaşmanın ikinci yarısında ilginç görüntüler yaşandı. Malatyaspor başkanı İlhan Kavuk, İstanbulspor maçına eski başkan Hikmet Tanrıverdi, 2. başkan Celal Birsen, eski yöneticilerden Hasan Hüseyin Şener'inde aralarında bulunduğu bir grubu maça davet etmişti. Davete icabet eden Hikmet Tanrıverdi'yi maçın 2. yarısnda bir süpriz bekliyordu... Dakikalar 50'yi gösterdiğinde Malatya'dan gelen gruptan 30-40 kişi "aniden" Hikmet Tanrıverdi aleyhine tezahürata başladı. Yaklaşık 5 dakika süren bu çirkin tezahüratlar bitmeden stadı dolduran binlerce kişi kötü tezahüratlarda bulunanlara karşı sert tepki gösterirken, Hikmet Tanrıverdi'yi alkışladılar...

Maçın bitiminde Hikmet Tanrıverdi'nin yapılan bu çirkin tezahürattan sonra son derece üzgün olduğu gözlenirken, yakın çevresi, Tanrıverdi'ye bu yapılanların belli bir grup tarafından organize edildiğini bunu yapanların Malatyalılıklarından şüphe duyduklarını dile getirdiler..

Bu arada, İstanbul deplasman masrafını üstlendiği belirtilen eski başkanlardan Haşim Karadağ'ın stadda olmadığı da öğrenildi.

STAD: Bahçelievler Özel İdare

HAKEMLER: Cüneyt Bakıroğlu, Uygar Bebek, Murat Öztürk, 4. hakem Mesut Çarık

İSTANBULSPOR: Bekir, Ergün, Uğur (Dk.14 Müslim) , Cem Karaca (Dk.75 Kenan), Metin , Cemil, Mehmet Deliorman (Dk.55 Erkan), Cemal, Güven, Tamer, Soner

YEDEKLER : Ali Uyanık, Bülent Akın, Nail, Oktay, Erkan, Müslüm, Kenan

MALATYASPOR: Emrah, Serkan (Dk.57 Zafer), Ramazan, Atilla (Dk.67 Deniz), Tayfun , Alper, Caner, Turgay, Mehmet Budak, Hakan Söyler, Mehmet Albayrak (Dk.88 Engin)

YEDEKLER: Eray- Mustafa Sert, Muharrem , Zafer, Engin, Deniz, Murat

KIRMIZI KART: Dk. 35 Güven (İstanbulspor)

SARI KARTLAR: Cem (İstanbulspor), Caner, Turgay, Mehmet Albayrak (Malatyaspor)

GOLLER: Dk. 72 Caner, Dk.85 Hakan Söyler (Malatyaspor)

Karşılaşmanın 35. dakikasında İstanbulspor'dan Güven ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

72. dakikada gelişen Malatyaspor atağında, Mehmet Albayrak'ın pasını alan Caner, takımını öne geçirdi:0-1

85. dakikadaki kontraatakta Hakan Söyler'in vuruşu İstanbulspor ağlarıyla buluştu: 0-2

Karşılaşmanın 4. hakemi oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Karşılaşmayı Malatyaspor 2-0 kazandı.

FOTO: Maçtan enstanteneler (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız