SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'dan Hibe Edildi

A- A+ PAYLAŞ
Darende Belediyesi'ne hibe edilen itfaiye aracı ile tatbikat yapıldı. Heyiketeği Mahallesi'ndeki Yücel Sitesi'nde yapılan yangın tatbikatını vatandaşlar meraklı gözlerle izledi. 
 
HİBE EDİLDİ
 
İlçenin büyüyen bir yer olduğunu söyleyen  Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, " Ahşap binaların olduğu çok katlı binalardan mevcut olduğu elimizdeki itfaiyenin merdivenleri 3'ncü kattan fazla çıkmadığı için biz de yaklaşık 8'nci kattakini kurtaracak şekilde 24 metre merdivenli son sistem itfaiye aracını hizmete sunduk. İtfaiye aracı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden hibe geldi. İtfaiye ekibimiz, bir hafta İstanbul itfaiye müdürlüğünde kurs ve eğitim aldılar. İstanbul Büyükşehir belediye başkanımız Kadir Topbaş başta olmak üzere İstanbul belediyesi meclis üyesi Halis Dalkılıç, İtfaiye daire başkanı Ali Karahan ve İstanbul Büyükşehir itfaiye müdürü Abdurrahman Yıldırım'a teşekkür ediyoruz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız