SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'dan Sonra Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İstanbul'dan sonra Türkiye'nin 2.motor sporları yarış parkının yapılacağı bildirildi.

Türkiye Motor Federasyonu Yarış Sorumlusu Semih Temeltaş ve Türkiye Motor Federasyonu Proje Koordinatörü Murat Turna, Malatya Valisi Ulvi Saran'ın daveti üzerine Malatya'ya gelerek incelemelerde bulundular.

Malatya'da Beylerderesi mevkiine yapılacak olan Motor Sporları Parkı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Türkiye Motor Federasyonu Yarış Sorumlusu Semih Temeltaş,"Motosiklet ve Otomobil sporu olarak gençlerimiz çoğalmakta fakat antrenman yapacak tesislerimiz yok. Biz bu konu için Yerel yönetimler ve Valiliklerle irtibat halindeyiz. Arsayı buluyoruz, parayı bulamıyoruz. Parayı buluyoruz arsayı bulamıyoruz. Malatya'da Sayın Valimizin isteğiyle bir rüzgar yaşanmıştır. Bu rüzgar sonrası Valimiz bizi Malatya'ya çağırdı ve proje için bilgiler verildi. Bizlerin acil olarak antrenman tesislerine ihtiyacı var. Bu isteğimizde öyle zannediyorum ki Valimiz tarafından halledilecektir" dedi.

Vali Ulvi Saran ise Malatya'da uluslar arası bir standartta motor ve otomobil sporları olarak bir yarış pistine sahip olması için çalışmaları başlattığını belirtti. Saran şunları söyledi, "70 milyonluk Türkiye her geçen gün büyümekte, her ülkede olduğu gibi bazı eksiklikler meydana çıkmaktadır. Türkiye'de motor ve otomobil sporları olarak antrenman ve yarış pisti eksikliğini hissettik ve Beylerderesi mevkiinde kamuya ait bir alana tesisleri inşa etmek için Motor Sporları Federasyonu Başkanını Malatya'ya

davet ettik. Zaman içinde Malatya'ya ve Türkiye'ye bu güzel tesisi kavuşturmak için çalışmalara başladık."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız