SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'dan Trafik İçin Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezdeki trafik karmaşasının giderilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden bir heyet Malatya'ya geldi.

Trafik konusunda uzmanlaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri görevlileri, Malatya trafiğinin düzenlenmesi konusunda çalışma yaptı. Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt ile önemli akslarda incelemelerde bulunan görevliler, Malatya trafiğinin fotoğrafını çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaştırma dairesi görevlilerinin Malatya'daki trafik incelemelerinin ardından Malatya trafiğine çözüm getirecek planlamalar yapılacak.

Bu arada, yapılan çalışmalarla ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nca şu bülten yayınlandı:

"Malatya Belediyesi kent içi trafiğini kısa, orta ve uzun vadede çözmek amacıyla çeşitli bilim adamları ve bu işte uzman olmuş ekiplerin görüş ve düşüncelerini almaya devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında İstanbul trafiğine yön veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığında görevli bilirkişiler, Malatya’da incelemelerde bulundu. Malatya’da trafiğin en çok aksayan bölgelerini gezen heyet incelemelerine bir süre daha devam edecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığının uzman, bilirkişi heyetinin Malatya’da yaşanan trafik sorununu önlemek amacıyla Malatya Belediyesine destek verdiklerini söyledi.

Başkan Yardımcısı Bozkurt, bilirkişi heyetinin sıkışan akslarda çalışmalar yaptığını belirterek, “Arkadaşlarımız birkaç gün daha burada kalacaklar. Daha sonra sorunu masaya yatırıp projeler üreterek çözmeye çalışacağız. İnceleme yaptığımız 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulunun arkasında bulunan alana Dilek, Topsöğüt, Şahnahan gibi beldelerimizden gelen araçlara burayı kullandırtacağız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız