SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'u Gezdiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:16
İstanbul'u Gezdiler
A- A+ PAYLAŞ

Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi uçakla İstanbul’a gezi düzenledi. Öğrencilerin sosyal, kültürel ve akademik anlamda çevreyi tanımaları, kendilerini geliştirmeleri amacıyla bir grup öğrenci ve öğretmen ile İstanbul iline uçakla gezi düzenlendi.5 ay önceden promosyon fiyatla alınan uçak biletleri öğrencilerin daha düşük fiyatla uçakla seyahat etmeleri sağlandı. İstanbul içerisinde öğrencilerin daha sağlıklı seyahat etmeleri için ayrıca bir tur şirketi gezi boyunca öğrencileri gezdirdi.

22 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan grup; Boğaziçi Üniversitesi, Topkapı Sarayı, Tarihi Mısır Çarşısı, gemi ile boğaz turu, Akmerkez Alışveriş Merkezi ve panoramik şehir turu yapıldı. Özellikle Boğaziçi Üniversitesini çok beğenen öğrenciler; ders çalışma ve hedef koyma açısından bu gezinin kendilerini motive ettiğini ifade ettiler. Gezinin başka bir yönü ise uçakla il dışı gezi düzenlenmesi ve bazı öğrencilerin ilk defa uçağa binmeleri oldu.

 Geziye eşlik eden Okul Müdürü Recep Örek gezinin amacına ulaştığını, öğrencilerin geziden memnun kaldıklarını belirtti. Okul olarak akademik başarımızın yanında, sosyal, kültürel etkinliklere de ayrı bir önem verdiklerini, bundan sonra farklı projelerle eğitimde farkındalık yaratmaya devam edeceklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız