SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstanbul'u Satın Alırdım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:39:26
A- A+ PAYLAŞ

Sinema Sanatçısı Selda Alkor, “Amerika, Fransa, İtalya’da bu işi yapsaydım, İstanbul’u satın alırdım. İstanbul’da sadece bir dairem var” dedi. 

Malatyapark AVM tarafından düzenlenen minder sohbetine katılarak Malatyalılarla buluşan Sinema Sanatçısı Selda Alkor, en iyi filmi için “Ben bütün filmlerim içinde farklı bir senaryo olan ‘Sene de Bir Gün adlı filmi düşünüyorum. Halen zannediyorum, sevgili sinema izleyicilerimiz olsun, müziğe yatkın olan veya kulağı olan kişiler halen ‘Sene de Bir Gün’ü hem şarkısını, hem filmini hatırlarlar. Çünkü o Bulgaristan’da göç eden bir ailenin hikayesiydi. O açıdan da çok önemliydi” dedi.

Alkor, “Amerika, Fransa veya İtalya’da olsaydım, İstanbul’u satın alırdım. Ama şuanda sadece bir tek dairem var, benim aldığım. Zannetmeyin ki paraları oturup yedim. Yok, hiç öyle bir şey yok. Ama günün şartları içerisinde, zaten kazandığımız birçok para tekrar sinemaya dönüyordu. Çünkü biz kendi kostümlerimizi alırdık, saçımızı kendimiz yaptırırdık. Hatta çoğu zaman ulaşımımızı bile kendimiz temin ederdik. Sadece sinemada olmanı, doğru işler yapmanın onuru ve gururu var. Yani öyle çok büyük paralar yok” dedi.

Alkor, geçen süre içerisinde oluşan Selda Alkor imajını zedeleyecek her hangi bir proje içinde yer almayacağını söyledi.

Alkor’a Malatyapark Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk tarafından günün anısına çiçek ve kayısı hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız