SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstasyon Caddesi'ne Yeni Çehre

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi tarafından İstasyon Caddesinde yapılan düzenleme ve yenileme çalışmaları son aşamaya geldi. 
 
İstasyon Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, caddenin Malatya’ya yakışan bir görünüme kavuştuğunu vurguladı. İstasyon Caddesinde altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Kaldırım çalışmaları da bitirildi. Buradaki duvarların işgali, caddeye taşmalar kaldırıldı. Şu an asfalt dökümü yapılıyor. Bir aydınlatma kaldı bir de son kat asfalt kaldı” bilgisini verdi.
 
Caddenin yoğun olarak kullanıldığını anımsatan Başkan Çakır, “Pratik olarak da yoğun bir trafiği var. Yaptığımız düzenlemelerle artık Malatya’mıza yakışan bir istasyon caddemiz var” dedi.  
 
İstasyon Caddesinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları kapsamında ilk etapta, cadde üzerindeki yağmur drenaj kanalı yapıldı. Ardından kanalizasyon ve içmesuyu ile doğalgaz şebeke hatları yenilenerek abone bağlantıları yapıldı. Sonra da Telekom, Tedaş, Mobese hatları yenilendi. Daha sonra asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Kaldırımlar ise doğal taşlarla kaplanarak cadde modern bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca cep otoparklar, ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Dekoratif aydınlatma gruplarının kurulum çalışmaları ise sürüyor.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız