SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstasyon Virajı'nda Kaza.. Sürücü Yaralandı..

0
Güncellendi - 2017-10-03 03:48:52
İstasyon Virajı'nda Kaza.. Sürücü Yaralandı..
A- A+ PAYLAŞ

Kavşağa süratle giren otomobil, sürücüsünün kontrolu kaybetmesi sonucu refüje çıktı. Kaza otomobilin sürücüsü yaralandı.

Kaza; saat 21.45 sularında Çevre Yolu Viraj Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre; M.A., idaresindeki 44 BV 349 plakalı otomobil ile Elazığ istikametine seyir halinde iken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda, otomobilin kontrolunu kaybetti ve araç  kavşakta orta refüje çıktı.

Refüj taşlarına çarparak, çimlerin üzerine savrulan otomobilin arka sağ tekerleği ise koptu. Çarpmanın etkisiyle orta refüj taşlarıda yerinden çıkarak dağıldı.

Kaza sırasında yaralanan otomobilin sürücüsü M.A., ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yerinde Trafik ekipleri inceleme yaparken, Çevre Yolu üzerinde seyreden araçların, kavşağı en fazla 50 kilometre hızla geçmeleri gerekirken,  aşırı süratle geçmeleri ise şaşkınlık yarattı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • esat (6 yıl önce)
    hem aşırı hız hem de belediyenin çimleri değil de yolu sulamasından kaynaklanıyor kaç kez yorum yazdım burda kaç kez sulanan yol yüzünden araçlar kaza yaptı o işe bakan arkadaş motorsiklet kullanıyor araba kayar bi yerde durur allah kimsenin başına vermesin de kendisi de bir gün o ıslak zeminde kayıp düşünce aklı başına gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (6 yıl önce)esat isimli kullanıcı yorumuna
    haklısın valla çim sulanmıyor yol sulanıyor hele tarım kredinin önü aşırı ıslak oluyor ne biçim bi sulama sistemi yapmışlar anlamıyorum kontrol eden de yok ki...
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    yavaş,oğlum yavaş nereye gidiyorsun öyle,başkasının canına kıyacan
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (6 yıl önce)
    Aracı olay yerinden kaldırmayın ki sürücülere görünce süratın sonucu nu görsünler
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen
    0
    0
    Yanıtla