SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İstatistiklerle Malatya' Basıldı

A- A+ PAYLAŞ

TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü, "İstatistiklerle Malatya" kitapçığını Malatya Belediyesi'nin katkılarıyla bastırdı. Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, bu nedenle Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ziyareti yaptı.

Konuya ilişkin olarak belediyeden yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürü Şemsettin Özcan Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek “İstatistiklerle Malatya” kitapçığının basımına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

2 Temmuz Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan TUİK Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, “Bundan iki ay önce bir kitap projemizin olduğunu Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ilettik. Belediye Başkanımız Malatya için her konuda olduğu gibi bu konuda da üst düzeyde bir duyarlılık göstererek bizlere çok büyük destek verdi. Belediye Başkanımız bu tür projeye her türlü desteği verebileceklerini ve en kısa sürede Malatya için böyle bir projenin sonuçlanmasının kendileri için de bir mutluluk vesilesi olacağını ifade ettiler.

İstatistiklerle Malatya adlı kitapçığın basımını karşılayarak bu kitabın yayınlanmasında, kamuoyunun bilgisine sunulmasında her türlü desteği bize sundular. Sayın Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. İstatistiklerle Malatya kitapçığımız Malatya’ya ve Malatyalılara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından hazırlanan kitapçıktaki verilerin yol gösterici olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Planlama ve stratejik hedef açısından Malatya’yı bütün rakamlarıyla ortaya koyan böyle bir çalışmanın olması çok güzel. Bu çalışmayı yapılacak planlamalarda gerçek bir veri kaynağı olarak görüyoruz. Bu nedenle bu çalışmaya destek çıkarak basımını biz üstlendik. Bunu kamuoyuna bir hizmet olarak gördük. Bu çalışmayı kısa bir sürede sonuçlandıran TUİK çalışanlarına da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız