SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte AKP'ye Başvuranlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:24:32
İşte AKP'ye Başvuranlar
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım 2015'de yapılacak olan erken genel seçimler için, AKP'de 31 Ağustos'ta başlayan aday adaylığı başvuru süresi 3 Eylül Perşembe günü sona erdi. Bu arada, siyasetle yakından ilgili olan bir ailenin başvurusu beklenen isimleri yerine ailenin bir başka ferdi sürpriz yaptı. AKP'nin eski milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın kız kardeşi ve AKP'den daha önce birçok kez aday adayı olan Hüseyin Bakırcı'nın eşi emekli Milli Eğitim Müfettişi Nebahat Bakırcı, bu aileden başvuruda bulunan tek isim oldu.

Perşembe günü saat 19.00'a kadar partinin genel merkezi ve Malatya il merkezine başvuran isimler şunlar:

1.Abdullah Eraslan

2.Bülent Tüfenkci (Mevcut Milletvekili)

3.Cemal Taşdemir

4.Emine Akkurt

5.Erol Demirtaş

6.Hayrullah Keleş

7.Hüseyin Cemal Akın

8.Mahmut Mücahit Fındıklı

9.Mehmet Akgül

10.Mehmet Sonkaya

11.Mehmet Görgeç

12.Mehmet Naci Şavata

13.Metin Çetin

14.Metin Tay

15.Mustafa Şahin (Mevcut Milletvekili)

16.Mustafa Bingöl

17.Nebahat Bakırcı

18.Nurettin Yaşar (Mevcut Milletvekili)

19.Okan Karakuş

20.Orhan Feyzi Kazanç

21.Ömer Faruk Öz

22.Özcan Çetin

23.Öznur Çalık (Mevcut Milletvekili)

24.Selma Güner

25.Taha Özhan (Mevcut Milletvekili)

26.Ufuk Önalan

27.Yusuf Özdemir

Bu arada, sayının 30'un üzerinde olduğu, ancak genel merkezde kayıtların geç girilmesi nedeniyle kayıtlarda 27 ismin görüldüğü, tam sayının Cuma günü ortaya çıkacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız