SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte 'Altın' 3 Puan Bu: 1-0

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:30:58
İşte 'Altın' 3 Puan Bu: 1-0
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta Yeni Malatyaspor, İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiği Hatayspor'u, uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmayı 7 bin 508 biletli futbolsever izledi. Maç için yaklaşık 100'e yakın Hatayspor taraftarının da izlediği bildirildi. Futbol kalitesi özellikle 2. yarıda düşen maçın hakemi gereksiz düdüklerle oyunun temposunu düşürdü. Maçın 84. dakikasında topa birlikte çıkarken çarpışan Hatay kalecisi Ömer ve YMS'li Muharrem Ozan sakatlık geçirdiler. Ömer'in alt dudağı, Muharrem Ozan kafası yarıldı. Maç bu futbolculara müdahale nedeniyle 5 dakika durakladı. Maçın son dakikaları sağanak yağmur altında oynandı.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Emre Altun (Kayseri), Eser Eti (Niğde), Mustafa Arıöz (Kayseri), 4. hakem Volkan Yalın (Kırşehir),

YENİ MALATYASPOR: Vedat, Gökhan Sinanoğlu, Mustafa (Dk.82 Muharrem Ozan), Ramazan, Serkan, Coşkun, Eren, Hüseyin (Dk.58 İlyas), Gökhan Güney (Dk.82 Şahin Ali), Uğur, Necdet, 

YEDEKLER: Erşen, Koray, Muharrem Ozan, Ercan, Mikail, Şahin Ali, İlyas,

HATAYSPOR: Ömer Kısa, Erhan, Mehmet Ayaz (Dk.46 Hasan), Ömer Bozan, Güney, Soner, Özgür, Barış, Taylan (Dk.69  Volkan), Serkan, Halil (Dk.75 Enis), 

YEDEKLER: Fatih, Hasan, Emir, Emre, Mehmet Enes, Serbay, Volkan, 

GOL: Dk. 90+1 Coşkun (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Mustafa, Hüseyin, Gökhan Güney, Muharrem Ozan (Yeni Malatya), Ömer Kısa, Erhan, Mehmet Ayaz, Özgür, Barış (Hatayspor)

7. dakikada YMS atağında Gökhan Güney, sağdan cezaalanına girdi. Ortaladığı topa Coşkun kafayı vurdu, kalecide kaldı.

12. dakikada Hatay'ın sağdan kazandığı serbest atışı Soner kullandı. Defans topu ön direkte karşıladı ve bu Malatyaspor karşı atağına dönüştü. Ancak, Hatayspor'lu Barış topu faulle kesince, hakemden sarı kart gördü.

13. dakikada Ramazan'ın kullandığı YMS kornerini Hatay defansı çıkardı. Hatay atağını Hüseyin faulle kesince, sarı kart gördü.

14. dakikada YMS atağı sağdan gelişti. Eren Necdet'ten aldığı topla, cezaalanına girdi. Çaprazdan aşırtma bir vuruşla topu kaleye göndermek istedi, ancak pozisyon autla sonuçlandı.

21. dakikada Hüseyin soldan Hatay cezaalanına girdi, çizgiye kadar indi ve topu çıkardı. Hatay defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

26. dakikada Hatayspor atağında Güney'in şutu taleci Vedat'ta kaldı.

30. dakikada Yeni Malatya, yine sağdan Eren'le atak geliştirdi. Bu oyuncu cezaalanına girdi, çıkardığı pasta topu Hatay defansı kaptı ve uzaklaştırdı.

31. dakikada cezaalanına topla giren Hüseyin, topa ayağında fazla tuttuktan sonra bir de kötü vurunca, Hatay kalecisi topu rahatlıkla aldı.

42. dakikada YMS mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Mustafa'dan aldığı topla cezaalanında kaleciyle karşı karşıya kalan Eren'in vuruşunda, kaleci son anda topu yatarak çıkardı, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

43. dakikada Eren, cezaalanında topu göğsüyle önüne indi ve kaleye vurdu. Hatay kalecisi iki hamlede tehlikeyi önledi.

44. dakikada Hatay cezaalanında formasından çekilen Eren, kendini yerde buldu. Hakem oyunu devam ettirirken, YMS penaltı itirazında bulundu.

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı gösterdi.

İlk yarı 0-0 kapandı.

46. dakikadaki Malatya atağında Hüseyin ortaladı, Mustafa'nın kafa şutunda top kalecide kaldı.

61. dakikada YMS'nin kazandığı serbest atışı Ramazan kullandı. Kaleci topu taça gönderdi.

65. dakikada kaleyi karşıdan gören pozisyonda kazanılan serbest atışı yine Ramazan kullandı. Top çok az farkla kale direğinin yanından auta çıktı.

69. dakikada YMS kazandığı korner atışını Ramazan'la kullandı. Gelen top Hatay cezaalanını karıştırdı, karambolde defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

73. dakikada Ramazan'ın kullandığı serbest atıştan gelen topa Eren yükseldi, ancak defans kornere çeldi. Hatay defansı kornerden gelen topu uzaklaştırmayı başardı.

75. dakikada Hatayspor'lu Soner, cezaalanının önünden topu kaleye şutladı. Üstten aut.

84. dakikada birlikte topa çıkan Hatay kalecisi Ömer ile YMS'li oyuncu Ozan uzun süre sakatlık geçirdiler, oyun yaklaşık 5 dakika durdu.

Hakem oynanmamış süre olarak 8 dakikayı işaret etti.

90+1'de Yeni Malatyaspor sağdan kazandığı korner atışını Ramazan'la kullandı. Gelen topu cezaalanında karşılayan Coşkun kafayla Hatay ağlarına gönderdi:1-0

Maç Yeni Malatya'nın 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız