SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İşte Amblem, İşte Liste..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından önümüzdeki sezondan itibaren Yeni Malatya Spor adını kullanacak olan Malatya Belediyespor'da Kulüp Divanı 2. Başkanı Naci Şavata, sicil kurulu üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenlendi.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda bir açıklama yapan Şavata, "Kulüp Divanı olarak yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler vereceğiz. Görev dağılımını yaptık. Divan Başkanlığına Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ı seçtik. Kulüp Divanı 2. Başkanlığını Naci Şavata olarak ben ve Dr. Özgür Aydın yapacak. ekreterliklere de Av. Aziz Görgeç ve Rıfat Gökçe getirildi. 2. Kongreye kadar iki toplantı yaptık. Yeni Malatya Spor'un amblemini de belirledik. Yalnız bu mutlak bir amblem değil tartışmaya açıktır. Amblem değişebilir ama başlangıçta böyle bir amblemin olmasını uygun gördüler. Bu konuda herkes fikrini söyleyebilir. Malatya'mızda bu oluşumun Malatya futboluna fayda getireceğine inandığımız için hep birlikte hareket ettik. Bizlere destek veren Malatya halkına çok teşekkür ediyorum. Pazar günü kongremizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Şavata, adaylık konusunda kendilerine şu ana kadar Mehmet Emin Katipoğlu dışında bir müracaatın olmadığını kaydederek, "Kulüp Başkanlığı adaylığına da tüzük gereği 10 gün içerisinde sadece bir aday müracaat etti. Bunu sicil kuruluna gönderdik ve sicil kurulu yönetim kurulunun üye olmasında sakınca olmadığını bize iletti" ifadesini kullandı.

Mehmet Emin Katipoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu asil listesi şöyle; Şahin Özer, Akif Üstündağ, Osman Kalı, Selçuk Kendirci, Hür Ağbaba, Abdullah Canpolat, Mehmet Aydın, Turan Kopal, Selim Pilten, Özcan Dündar ve Ali Özkan.

Yönetim Kurulu Yedek Listesi ise, Ahmet Turun Koçer, Yaşar Gönültaş, Burhan Çiçek, Abdullah Ergün, Mustafa Mehteroğlu, Cumhur Şahapoğlu, Hakan Ateş, Ercan Öztürk, Muzaffer Özkan, Hasan Biber, Mustafa Açıkbaş ve Cengiz Özdemir.

Denetim Kurulu asil listesi ise, Mehmet Aydemir, Ramazan Bozkurt ve Nuh Poyraz. Denetim Kurulu yedek, Mahmut Üner Özer, Erdal Uslu ve Ecevit Yılmaz.

Disiplin Kurulu asil, Bülent Tüfekçi, Ertan Mumcu, Duran Özkan, Fatih Ilıcak ve Özgür Aydın. Disiplin Kurulu yedek, Rıfat Gökçe, Hakan Kahtalı ve Aziz Görgeç.

Sicil Kurulu asil, İbrahim Demirhan, Mehmet Şehitoğlu, Nevzat Aslan, Münür Özpolat ve Atıf Kemal Yeniceli. Sicil Kurulu yedek ise, Nazmi Hamamcı, Mehmet Bak ve Halil Karaman.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız