SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Başbakanın Programı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, 14 Kasım günü Malatya'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirtip, "Sayın Başbakanımız Malatya'ya, Malatya da O'na sahip çıkıyor" dedi.

Parti binasında, merkez ilçe başkanı Celal Ekici, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve bazı parti yöneticileriyle ortak basın toplantısı yapan Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, 14 Kasım günü Malatya'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, program hakkında bilgi sundu.

Başbakan'ın 14 Kasım Cumartesi günkü Malatya programı şöyle:

"10.45 Uçakla Malatya'ya varış.
11.20 2. Ordu Komutanlığı ziyaret.
12.30 Belediye binası yanında Beydağı Ağaçlandırma Projesi ve Malatya Park Alış Veriş Merkezi açılışı.
13.45 Belediye ziyaret.
14.45 Valilik ziyaret.
15.30 Belediye Konferans Salonu'nda siyaset akademisi toplantısı.
17.00 İnönü Üniversitesi'nde açılış töreni ve Kongre Kültür Merkezi'nde konuşma.
18.30 Anemon Otel'de Malatyalı işadamları, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yemek.
20.00 Malatya'dan Ankara'ya hareket."

Malatya'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Şahin, "Sayın Başbakanımız Malatya'ya, Malatya ise O'na sahip çıkıyor" diyerek, "Sayın Başbakanımız 27 Nisan 2002 Kernek mitinginden bugüne kadar 10 kez Malatya'ya geldi. 11.kez ağırlayacak olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Şahin, "Başbakan'a Malatya'nın ne gibi sorunlarını ileteceksiniz? sorusuna karşılık şunları söyledi:

"Muhalefet değil, iktidar partisiyiz. Zaten biz ayda bir il başkanları toplantılarına katılıyor ve gerektiğinde ilimizin sorunlarını iletiyoruz. Sayın başbakanımızın bu gelişinde de, ulaşımla ilgili sorunlar, yatırım teşviklerin bazılarının 2009 sonunda bitecek olması nedeniyle, bunun uzatılması gibi konuları elbet ileteceğiz."

CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş'ın çevreyolu alt geçit çalışmaları yapılan bölgede, sökülecek olmasına rağmen bugünlerde asfalt yapılmasıyla ilgili eleştirisine de cevap veren Mustafa Şahin, "Böyle muhalefet olmaz. Önce çözüm yolu göstersinler sonra eleştirsinler. Burada bilindiği gibi alt geçit çalışması yapılıyor. Birinci kısım çalışma tamamlandı. Bir hafta 10 gün öncesine kadar fore kazıklar çalışması vardı. Vatandaş çamurdan kurtulsun diye asfalt yapılıyor. Sayın başbakan bu bölgeden geçmeyecek bile. Muhalefet elbet muhalefetliğini yapacak ancak eleştirirken de biraz insaflı olmaları gerekiyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız