SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Böyle Olacak..

A- A+ PAYLAŞ

Murat Başeskioğlu'nun Spordan Sorumlu Devlet Bakanı, merhum Hasan Doğan'ın Futbol Federasyonu başkanlığı döneminde yapımı kararlaştırılan, eski başkan İlhan Kavuk döneminde projelendirilen "Malatyaspor Tesisleri" inşaatı ile ilgili olarak hafta içinde yapılan ihalenin sonucunun kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Özel İdare Genel Sekreterliği'nce hafta içinde yapılan ihaleye; Bagen İnşaat, Yusuf Özbek İnşaat, Mesut Karataş, İnci İnşaat, Biçen İnşaat, Serka İnşaat, Mehmet Dursun-Hat İnşaat Ortak Girişimi, Sergül İnşaat, Egemsoy İnşaat, Damtaş Mühendislik ve Avni Öztürk müteahhitlik firmalarının başvurup teklif verdiği bildirildi.

İhale sonucunun, 20 Kasım Cuma günü veya en geç önümüzdeki hafta başında açıklanması bekleniyor.

Orduzu Pınarbaşı'nda 60 dönümlük alanda yapılacak olan ve Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı tarafından desteklenen tesis projesinin 140 bin TL'si İl Özel İdaresi'ne aktarılırken, tesis bedeli olan 1 milyon 560 bin TL'lik kısmı ise ihale sonrası verilecek.

Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, projeyle ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Gerçekten mutluluk verici bir durum. Bu projenin buralara kadar gelmesini sağlayan Malatyaspor yönetimine çok teşekkür ediyorum. Spor Toto Teşkilatından gelen bu paranın tesis yapılmadığı zaman geri iadesi söz konusuydu. Sayın Valimiz Ulvi Saran'ın bu konuda bizlere büyük katkısı oldu. Malatyaspor'un geleceği ve vitrini adına çok olumlu bir proje olacak. Şuanda atıl vaziyette duruyor. Yeni yapılacak projede takımımız çalışmalarını yapacak. Bu proje yapıldığında Malatya'ya gelecekte büyük katkıları olacaktır.

Proje de 5 yıldızlı konaklama tesisi olacak. Havuz, fitness, otopark, futbol sahası olacak. Asıl önemli olan tesisin ortaya çıkmasıdır. Bu tesis yapıldığı takdirde Malatyaspor'un Türkiye çapındaki vizyonu çok daha farklı olacaktır" diye konuşmuştu.

"Malatyaspor Tesisleri" adıyla projelendirilen işin, müteahhide yer teslimi yapılmasından itibaren 300 takvim gününde tamamlanması öngörülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız