SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İşte Bu Adamdı!..''

A- A+ PAYLAŞ

Gasp, tecavüz girişimi ve tahrip iddiaları.. Hepsi de gündüz meydana geldi.. Olaylardan birinin mağduru, şikayet için gittiği karakola bir başka suçtan getirilen zanlıyı teşhis etti.

 

OKUL İNŞAATINDA GASP

 

Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 14 yaşındaki M.S.D., Çöşnük Mahallesi’nde bir dernek tarafından yapımına başlanıp yarım kalan İmam Hatip inşaatı civarında 15.00 sıralarında gezerken, daha önceden tanıdığı 17 yaşındaki M.B.’nin “gel seninle gezelim” diyerek koluna girdiğini, söz konusu okul inşaatının içerisine çektiğini, daha sonra da bacağına bıçak dayayıp cebindeki parayı istediğini öne sürdü. M.S.D., bu şahsa bir yumruk vurup kaçmak isterken, M.B.’nin salladığı bıçağın kazağını deldiğini, bu kişinin çelme takıp kendisini yere düşürdüğünü ve daha sonra 150 YTL parasını aldığını anlattı. Polis, bu şikayetin ardından M.B.’yi yakaladı. Soruşturma sürüyor.

 

SİVAS CADDESİ’NDE

 

Gündüzün bir başka vukuatı Sivas Caddesi’nde meydana geldi. 17 yaşındaki Y.T., polise başvurarak, saat 14.30 sıralarında Sivas Caddesi üzerinde yürürken, yanına gelen 18-19 yaşlarındaki bir şahsın kendisine yumruk atıp cep telefonunu istediğini, korktuğu için cep telefonunu bu kişiye verdiğini, ancak daha sonra takip edip telefonunu geri istediğini, bunun üzerine aynı şahsın telefonu yere vurduğunu, telefonu geri aldığında ise çalışmaz durumda olduğunu gördüğünü anlattı.

 

Y.T., polise bu olayı anlattığı sırada, Sivas Caddesi’ne yakın olan Kırçuval Mahallesi’nde aynı saatlerde meydana gelen, E.S. adlı şahsın park halindeki aracına taş atarak camlarını kırma suçlamasıyla ilgili olarak yakalanan 18 yaşındaki S.D. polis merkezine getirildi. S.D., bu şahsı gördüğünde, telefonunu zorla alıp, daha sonra tahrip eden kişinin de S.D. olduğunu polislere bildirdi. Şahıs hakkında iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

GENÇ KADININ İDDİASI

 

Öte yandan, Beydağı Parkı’nda saat 15.30 sıralarında meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili ifade veren 21 yaşındaki B.K. adlı bayan, pazarda aldığı eşyaların taşınmasına yardım eden 19 yaşındaki A.A. ve M.Ç. adlı şahıslarla dinlenmek için bir süre parkta oturduğunu, bu sırada iki şahsın boğazına bıçak dayayıp, kendisini parkın tuvaletine doğru sürüklediklerini, o sırada polislerin olay yerine gelmesi üzerine kurtulduğunu anlattı. Polis zanlılardan A.A.’yı yakalarken, M.Ç.’yi arıyor. Bu arada Adliyeye verilen A.A.’nın ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız