SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte 'Büyük' İkramiye!

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı oldu. 12 Haziran seçimlerinde Malatya'da yaklaşık yüzde 68 oranında oy alıp 5 milletvekili çıkaran AKP'nin, Malatya milletvekillerinden, TBMM'nin 24. döneminde en üst noktaya getirilen tek siyasi Fındıklı oldu.
Komisyon toplantısında Fındıklı, Komisyon üyeleri tarafından Başkan seçilerek görevine başladı. Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkan dahil 16 AKP, 6 CHP ve 3 MHP'li üyeden oluşuyor.
 
Mücahit Fındıklı'nın başkan olduğu Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda Konya Milletvekili, Konya Ticaret Odası Eski Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Üzülmez Başkan Yardımcısı; Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu Sözcü ve İzmir Milletvekili İlknur Denizli Katip üye olarak görev yapacaklar. Malatya CHP Milletvekili Veli Ağbaba da Komisyon üyesi oldu.
 
Fındıklı önceki yasama döneminde de aynı komisyonda önce Sözcü ardından da Başkan Yardımcısı olarak görev almıştı.Mücahit Fındıklı'nın Başkanlık edeceği Komisyonun ağırlıklı olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret ve Gümrük Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile bu Bakanlıkların bağlı ve ilgili kuruluşlarından gelen tasarılar ve bu bakanlıkları ilgilendiren konularla ilgili yasa teklifleri değerlendiriliyor.
 
Mücahit Fındıklı Komisyon Başkanlığına seçilmesi sonrasında yaptığı açıklamada, "En kapsamlı komisyona başkan seçilmemden dolayı mutluyum. Bundan sonra Bakanlarımız ve Hükümetimizle 2023 hedefine ulaşmak için gayret sarf edeceğim. Başbakanımızın ustalık dönemimizde böyle önemli bir görevi bana uygun gördükleri için teşekkür ederim. Bu göreve gelmemde benden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Yeni bir heyecanla gece gündüz çalışıp bana inananları mahcup etmeyeceğim. Benden önceki komisyon başkanlarımıza ve bu komisyona emeği geçmiş olan herkese teşekkür ederim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız