SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Cinayet Şüphelisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:39:16
İşte Cinayet Şüphelisi
A- A+ PAYLAŞ

Sümerpark'ta kafe işleten 31 yaşındaki Zafer Gönültaş'ın öldürülmesiyle ilgili olarak yakalanan şüpheli Lütfü A., sevkedildiği mahkemece tutuklandı.

VURDU, KAÇTI VE YAKALANDI..

Koyunoğlu Mahallesi Güz Sokak girişinde, Pazar sabaha karşı 04.15 sıralarında Zafer Gönültaş adlı şahıs, tabancayla vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde öldü.

Olay yerine gelen polis, yerde bir adet tabanca buldu. Bu silahın ölen şahsa ait olduğu öne sürüldü.

Cinayeti işleyen şahsın, olay yerinden otomobille kaçtığı yolundaki bilgi üzerine polis ekipleri kent merkezinde geniş çaplı araştırma başlattı. Beydağı Polis Merkezi ekipleri, otoyu olaydan 1.5 saat sonra 2. Ordu civarındaki Kazım Karabekir Ortaokulu önünde yakaladı.

Aracı kullanan şahıs, cinayeti işlediği gerekçesiyle polis tarafından aranan Lütfü A.'nın, az önce otodan inip yaya olarak ayrıldığını bildirince, çevrede araştırmalarını yoğunlaştıran polis, şahsı Fırat Mahallesi'nde cinayette kullandığı tabancayla yakaladı.

Elinden yaralı olduğu belirtilen Lütfü A. hastanede tedavisi yaptırıldıktan sonra Cinayet Bürosu'na götürüldü. Burada ifadesi alınan şüpheli, öğleden sonra adliyeye sevkedildi ve mahkemece tutuklandı. 

Olayın eski bir husumetten meydana geldiği öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız