SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte "Dar" Yol!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:46:14
İşte
A- A+ PAYLAŞ

Vilayet Parkı'nın tahliyesinin ardından, yolun da genişletilmesi gerekçesiyle parkın bir bölümünün ağaçlarının kesilerek yıkılacağı yolundaki Valilik savunmasına karşın, buradaki trafik sıkışıklığının "oto parklarına izin verilmesi"nden kaynaklandığı, parkların engellenmesi halinde parkın yıkılmasına gerek kalmayacağı ifade ediliyor.

Gündüz saatlerinde hayli yoğun olan, oto parklar ve yoğun trafik nedeniyle sıkışıklık yaşanan yolun, oto parklarına izin verilmemesi halinde ulaşımın daha rahat yapılabileceği bir yer olacağı değerlendiriliyor. Daha önce gündüz saatlerinde çekilmiş "sıkışık" trafiğin yansıtıldığı fotoğrafın da yeraldığı haberimizden sonra, gece yarısından sonra 02.00 sıralarında çekilmiş olan üstteki fotoğrafı da yayınlıyoruz. Oto parklarının olmaması halinde yolun durumunun ne olacağına dair bu fotoğraf, ilgililerin Vilayet Parkı'nın bir bölümünü yola katma ve genişletme projelerinin ne kadar gerekli (!) olduğunu ortaya koyuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız