SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“İş’te fikir” Yarışması ...

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:14:33
“İş’te fikir” Yarışması ...
A- A+ PAYLAŞ

2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı Kapsamında Ödüllü Yarışma açıldığı bildirildi. 

Malatya merkezli, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerinin bağlı bulunduğu Fırat Kalkınma Ajansı(FKA) tarafından yapılan açıklamada, “Bu yıl Fırat Üniversitesi ile Fırat Kalkınma Ajansı ortaklığında 2.’si düzenlenecek olan “Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı” kapsamında ödüllü proje fikri yarışması yapılacak. “İş’te fikir” sloganıyla gerçekleştirilecek olan yarışmada, yenilikçi, yaratıcı iş fikirlerinin ortaya çıkarılması ve uygulanabilirliği yüksek iş fikirlerine ekonomik değer kazandırılarak bu fikirlerin hayata geçirilmesi yönünde desteklenmesi hedefleniyor" denildi.

Açıklamada yarışmaya katılacak adayların proje fikirleri paydaşlar tarafından belirlenen bir kurul tarafından ön değerlendirmeye tabi tutulacağı ifade edilerek şöyle denildi:

"Ön değerlendirme sonucu yenilikçi, yaratıcı ve uygulanabilirliği yüksek fikirlerden seçilen 10’u nihai değerlendirme aşamasına geçecek. Ön değerlendirmeyi geçen adaylar 16-17 Mayıs 2013 tarihlerinde konferans kapsamında gerçekleştirilecek atölye çalışmaları ile iş fikirlerini projelendirecek ve konferansı düzenleyen paydaşların kararlaştırdığı jüri üyelerine sunum yapacaklar. Bu aşamada projelerin uygulanabilirliği, ekonomik değeri, katma değeri, sosyal faydası ve yenilik boyutları değerlendirilecek ve başarılı bulunan ilk 3 proje ödüllendirilecek.” 

Yarışmada, birinciye 5 bin TL., ikinciye 4 bin TL. ve üçüncüye 3 bin TL. para ödülü verileceği belirtilerek, para ödülünün yanında proje fikirlerinin Fırat Teknopark’ta uygulanma imkanı da verileceği açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız