SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Gelir Vergisi'nde İlk 100

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:50:11
İşte Gelir Vergisi'nde İlk 100
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. Birinci sıradaki rekortmenin yanı sıra ilk 10'daki 3 mükellef daha isimlerinin açıklanmasını istemedi.

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre, 2013 yılı vergilendirme dönemi Yıllık Gelir Vergisi beyanlarına ilişkin olarak Mart 2014 ayında verilen “Yıllık Gelir Vergisi Beyannamelerinin” ve “Sadece Gayrimenkul Sermaye İradı Elde Eden Mükelleflerce Verilen Yıllık Gelir Vergisi Beyannamelerinin” değerlendirilmesi sonucunda Malatya İlinde en çok vergi beyan eden mükellefler belirlendi.

İlk 10’a giren mükellefin adı soyadı, faaliyet konusu ve tahakkuk eden vergi miktarı şöyle:

1. İsminin açıklanmasını istemedi- Tahakkuk eden vergi 345.701 TL

2. Doğanşehir İlçesi’nden Erhan Can, Menkul kıymet yatırım ortaklığı-Tahakkuk eden vergi  321.222 TL,

3. Doğanşehir İlçesi’nden Şahin Can, Menkul kıymet yatırım ortaklığı-Tahakkuk eden vergi  320.749 TL,

4. Tevfik Ilıcak, Gayrimenkul alış-satışı-Tahakkuk eden vergi  317.627 TL,

5. Doğanşehir İlçesi’nden Orhan Can, Menkul kıymet yatırım ortaklığ-Tahakkuk eden vergi 314.298 TL,

6. Nedim Poyraz, Yeminli mali müşavirlik faaliyetleri-Tahakkuk eden vergi  261.602 TL,

7. İsminin açıklanmasını istemedi- Tahakkuk eden vergi 211.595 TL,

8. İsminin açıklanmasını istemedi. -Tahakkuk eden vergi 210.430 TL,

9. Cemal Karabaş noterlik faaliyetleri. -Tahakkuk eden vergi  179.017 TL,

10. İsminin açıklanmasını istemedi.- Tahakkuk eden vergi 176.962 TL,

İLK 100'DE KİMLER VAR?

Malatya'da 2013 yılında elde ettikleri gelire göre en yüksek vergi tahakkuk eden ilk 100 mükellefin listesini görmek için aşağıdaki VERGİ dosyası linkini TIKLAYINIZ..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız