SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Gittikleri Takımlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:23:05
İşte Gittikleri Takımlar
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un geçen sezon forvet yükünü Aydın Çetin ile birlikte sırtlayan forvet oyuncusu Emrah Kol, 2.Lig ekiplerinden Amedspor'a transfer oldu.

Yeni Malatyaspor’un geçen sezon Şampiyonlukta önemli katkılar sağlayan forvet oyuncusu Emrah Kol, Amedspor’a transfer oldu. ‘EKOL’ lakaplı Emrah Kol, geçen sezon Aydın Çetin ile sarı kırmızılı takımın gol yükünü çekmişti. Kol, transferin son gününde Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a imza attı. Yeni Malatyaspor’lu forma ile geçen sezon 16 maça çıkan yetenekli forvet oyuncusu Kol, 3 kritik gole imza atmıştı. 1461 Trabzonspor deplasmanında attığı 2 gol ve Fethiyespor deplasmanında attığı galibiyet golü, sarı kırmızılı takımı Şampiyonlukta en önemli anahtarı olmuştu.

Geçen sezon Yeni Malatyaspor’un Şampiyonluğunda en büyük paya sahip olan orta saha oyuncusu Emre Toraman, transferin son gününde PTT 1.Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor’a transfer oldu.

Geçen sezon Yeni Malatyaspor’un 2.Lig'deki Şampiyonluğunda en büyük paya sahip olan orta saha oyuncusu Emre Toraman, transferin son gününde Kayseri Erciyesspor’a imzayı attı. Profesyonel duruşu ile otoriteler tarafından büyük beğeni toplayan Toraman, 2011 yılında da Erciyesspor’a olaylı şekilde transfer olmuştu. Erciyesspor’a imza sırasında kulüpte forma bulunmadığı için İtalya takımlarından ‘İnter’in formasıyla imza atan Toraman, uzun süre gündemden düşmemişti. Erciyespor kulübü bu sefer tedarikli davranarak Toraman’a Kayseri Erciyesspor forması giydirerek imza attırdı. Emre Toraman’ın kendini 1 yıllığına Kayseri Erciyesspor’a bağlayan imzayı attıktan sonra ‘mutlu olduğunu’ belirtti. 

Yeni Malatyaspor’da sezon öncesi takımdan sıkıntılı şekilde ayrılan yetenekli oyuncu Samed Kartal, 2.Lig temsilcisi Pendikspor’a transfer oldu.

Yeni Malatyaspor’da sezon öncesi kendisine kulüp bulması istenilen yetenekli oyuncu Samed Kartal, 2.Lig ekiplerinden Pendikspor’a transfer oldu. PTT 1.Liginde düşünülen yetenekli futbolcu, hazırlık kampını sarı kırmızılı takım ile yapmış ve sezon öncesi teknik heyet tarafından kendisine kulüp bulması istenmişti. Kartal, transferin son gününde kendisini Pendikspor’lu yapan imzayı attı. Kartal, Transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, takımın başarısı için elinden geleni ortaya koyacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız