SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Güzergah Değişiklikleri

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezinin araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen İlçe ve belde durakları ile giriş-çıkış güzergahları değişti.

İlçe ve Belde belediyelerine ait toplu ulaşım araçları Malatya Belediyesinin aldığı durak ve güzergah değişikliği kararına uyarken minibüscüler kararı protesto ettiler.

İlçe ve Belde belediyelerinin güzergah ve durak değişikliğinin Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Belediye Meclis toplantısında karara bağlanacağı öğrenildi.

Malatya Belediyesinin, Kent Trafik Komisyonu aldığı kararları doğrultusunda 1 Haziran'dan itibaren uygulayacağı güzergah değişikliği

* Güney yönünden gelen araçlar;
Milli Egemenlik caddesi ile T.Temelli Caddesi araç trafiğini olumsuz anlamda etkileyen (güney istikametinden gelen) Gündüzbey, Yeşilyurt, Yakınca, Bostanbaşı ile Konak'tan gelen araçlar 100. Yıl kavşağından Hasanbey caddesi istikametine dönerek Malatya Lisesinin yanında ki ikinci Sokaktan İpekçi caddesine geçerek ( Lise arkası) bekleme yapmadan yolcularını alarak Milli Egemenlik Caddesinden İsmetpaşa caddesine geçerek güzergahlarına devam edecek.

* Doğu yönünden gelen araçlar
Sivas Caddesi trafiğini olumsuz anlamda etkileyen Yaygın, Pütürge, Doğanyol, Kale, Tepehan gibi doğu istikametinden gelen araçlar YİMPAŞ arkasına yapılan Doğu garajına yolcularını indirecekler ve aynı güzergahtan dönüş yapacaklar

* Batı yönünden gelen araçlar
Milli Egemenlik -Çevreyolu kavşağı araç trafiğini olumsuz anlamda etikileyen Topsöğüt Şahnahan- Dilek- Yakınca ve Bostanbaşı gibi batı güzergahlarından gelen araçlar Terminal caddesinden Niyazi Mısri Caddesine geçerek Tekel arkasında oluşuturlan (91.000 İlköğretim Okulu yanı) depolama alanına yolcularını indirip bindirecekler.

* Kuzey yönünden gelen araçlar
Battalgazi kavşağı ile Adliye Kavşağı ve Çevreyolu trafiğini olumsuz etkileyen ve daha önce Hanımın Çiftliği - MEGSAŞ güzergahını kullanarak Sarıcıoğlu mahallesinde oluşturulan depolama alanında yolcu indirip bindiren Battalgazi, Hanımın Çiftliği, Hasırcılar, Orduzu yönünden gelen araçlar, Battalgazi Kavşağından Sivas caddesine geçerek DSİ Şube Müdürlüğünün karşısında ki sokaktan giriş yaparak Eski Doğu garajı altında (Çevre yolu tarafı ) oluşturulan depolama alanında yolcu indirip bindirecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız