SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Kubbe'deki Kar

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:16:06
İşte Kubbe'deki Kar
A- A+ PAYLAŞ

Yoğun kar ve tipi nedeniyle 5 gün kapalı kalan Malatya-Pütürge Karayolu gece saat 22.00 sularında açılarak araç trafiği sağlandı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü aşırı kar ve şiddetli tipi nedeniyle kapanan Malatya-Pütürge Karayolu’nun ulaşıma açılması için Cuma günü gece Karayolları Şube Şefi Erkan Erkmen’ın koordinesinde ekipler yoğun bir çalışma içine girdiler.

Özellikle Kubbe Dağı mevkiinde yoğun tipi nedeniyle yolda oluşan ve yer yer yaklaşık 2 metreyi geçen kar kütleleri, ekiplerin çalışması sonucunda kaldırılarak, yol trafiğe açıldı.

Karayolları ekipleri çalışmalarını şiddetli tipiye rağmen sürdürerek, 5 gün sonra Pütürge  ve Doğanyol ilçesine ulaşımı sağladılar.

Bu arada, 14 Ocak 2014 günü Malatya’ya gelecek olan  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a Kale ile Pütürge arasındaki yeni yol güzergahı üzerinde yaklaşık maliyeti 25 milyon TL’yi bulan bir tünel projesi  talebinin iletileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız