SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Kurulacak Yaşam Merkezi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:01:34
İşte Kurulacak Yaşam Merkezi
A- A+ PAYLAŞ

Şeker arazisi üzerinde 50 dönüm alanda yaptırılacak olan Yaşam ve Spor Merkezi'nin temeli Cumartesi günü atılacak.

Malatya Belediyesi, konuyla ilgili olarak şu bülteni yayınladı:

"Yaptığı yatırım ve hizmetlerle Malatya’da yaşam kalitesini yükselten Malatya Belediyesi, önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Uzun bir süreden beri üzerinde çalışılan ve geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan Yaşam ve Spor Merkezi’nin temeli atılıyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Hava Lojmanları kavşağı yanındaki Şeker arazisi üzerinde 50 dönümlük alan üzerine yapılacak olan Yaşam ve Spor Merkezi’nin temel atma töreni 23 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da düzenlenecek.

Özellikle sportif alanda yaşam standartlarını yükseltecek bir proje olan Yaşam ve Spor Merkezi içerisinde önemli aktivite merkezleri bulunuyor. 16 bin 500 m2’si kapalı, 30 dönümü de açık olmak üzere 50 dönüme yakın bir alan üzerinde yapılacak olan Yaşam ve Spor Merkezi projesi içerisinde; 2 adet yarı olimpik havuz, çocuk yüzme havuzları, sauna, hamam, masa tenisi, bilardo ve fitness salonları, futbol, basketbol, hentbol ve voleybol sahaları, kafeterya, alışveriş mekanları ile açık ve kapalı otopark alanları yer alıyor.

Malatya Belediyesi olarak son yıllarda fiziki belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda da önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, temeli atılacak olan Yaşam ve Spor Merkezi sayesinde Malatya’nın sportif anlamda da önemli bir tesis kazanacağını söyledi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2.5 yılda bitirilmesi planlanan ve 11 milyon liraya malolacak olan Yaşam ve Spor Merkezi Temel Atma Töreni’ne bütün vatandaşları davet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız