SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Malatya'da Yılın Doktoru

A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı listede Malatya'da "Yılın Doktoru" olarak yer alan Dr. Ahmet Ünal, 14 Mart Salı günü Ankara'da yapılacak ödül törenine katılacak.

Bakanlık tarafından 81 ildeki "Yılın Doktorları"nın açıklandığı listede, Malatya'da "Yılın Doktoru" olarak yer alan Dr. Ünal, Malatya Devlet Hastanesi'nde görevli Psikiyatri uzmanı. Dr. Ünal, vahşet görüntülerinin yaşandığı 0-6 Yaş Çocuk Yuvası'ndaki olayın ortaya çıkmasının ardından, yuva çocuklarının tedavisi için görevlendirilmiş, görev süresinin bitmesine karşın, gönüllü olarak çocuklar İstanbul'a götürülünceye kadar çalışmalarını ve desteğini sürdürdüğü için bir komisyon tarafından, Malatya'da "Yılın Doktoru" olarak bakanlığa teklif edilmişti.

Yılın Doktoru seçilen Dr. Ünal, duygularını dile getirirken, “ Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Beni bu onura layık gören herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Dr. Ünal, ödül töreni için Ankara'ya gidecek. Ödül töreni, 14 Mart Salı günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da katılımıyla yapılacak.

DR. ÜNAL KİMDİR?
2005 yılını kapsayan çalışma dönemi değerlendirmesinde "Yılın Doktoru" seçilen Dr. Ahmet Ünal, 1972 Malatya doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Doğanşehir'de tamamlayan Dr. Ünal, 1997 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Ünal, Psikiyatri uzmanlık eğitimini de, Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. İhtisas sonrası 1 yıl Elazığ Ruh ve Akıl Sağlığı Hastanesi'nde görev yapan Dr. Ünal, 2004 yılında Malatya Devlet Hastanesi'ne atandı. Dr. Ünal, bekar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız